Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Δεν γνώριζε την ανθρωποκτονία της συντρόφου του» λέει ο δικηγόρος του 39χρονου

Ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας φαίνεται πως θα επιχειρήσει να ρίξει στον συνεργό του την ευθύνη για την δολοφονία της 41χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του δικηγόρου του 39χρονου κατηγορουμένου, η υπερασπιστική του γραμμή θα βασιστεί στον ισχυρισμό ότι ο ίδιος δεν γνώριζε ότι δολοφονήθηκε η 41χρονη έγκυος σύντροφός του και πως ο δράστης του εγκλήματος, είναι ο 34χρονος φίλος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος ήταν ο πρώτος που «έσπασε» και ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές την δολοφονία της άτυχης γυναίκας, ισχυριζόμενος ότι το έγκλημα διέπραξε ο 39χρονος και ο ίδιος τον βοήθησε ώστε να «ξεφορτωθούν» το άψυχο σώμα της Γεωργίας.

Ο δικηγόρος του συντρόφου της 41χρονης, ανέφερε ότι ο πελάτης του ισχυρίζεται πως «την πράξη την έκανε προφανέστατα ο άλλος». Συγκεκριμένα, ο Όθων Παπαδόπουλος δήλωσε στην εκπομπή LiveNews ότι ο συγκατηγορούμενος του πελάτη του, είναι εκείνος που «δίνει και όλες τις πληροφορίες, πολύ αναλυτικά, δηλαδή αναφέρει πράγματα και γεγονότα, που μόνο ο δράστης μπορεί να γνωρίζει».

Σε ερώτηση, εάν την σκότωσε ο 34χρονος, γιατί ο σύντροφος της Γεωργίας δεν πήγε να το καταγγείλει αμέσως στην αστυνομία, ο δικηγόρος είπε: «Η θέση του είναι ότι δεν γνώριζε το γεγονός της ανθρωποκτονίας, που είχε τελεστεί σε βάρος της συντρόφου του».

Υποστήριξε, δε, ότι δεν χρειαζόταν η άσκηση οποιασδήποτε βίαιης πράξης από τον 39χρονο για να πάρει τα κλειδιά του πατρικού σπιτιού της συντρόφου του, καθώς αυτά ήταν μονίμως στο σπίτι, μαζί με τα αντικείμενά της.

«Η Γεωργία θα έκανε έκτρωση, διαφωνούσε ο 39χρονος»

«Η θέση του (εντολέα) είναι αρνητική σε σχέση με την κατηγορία. Δεν έχει δοθεί αναλυτική απολογία, γιατί όταν πλέον ολοκληρώθηκε η επικοινωνία μου μαζί του, δεν αισθανόταν ο ίδιος έτοιμος να δώσει πλήρη περιγραφή των θέσεων του. Μία πληροφορία που γνώριζα από την πρώτη ημέρα – και μπορώ να σας δώσω – είναι ότι την Δευτέρα βράδυ τελέστηκε η πράξη και Τετάρτη πρωί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού από την Γεωργία για να προχωρήσει σε έκτρωση και να διακόψει την κύησή της. Η έντονη επιθυμία του εντολέα μου ήταν να μην διακόψει αυτή την κύηση», ανέφερε ο δικηγόρος του 39χρονου.

«Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο 39χρονος, η θέση του είναι ότι η Γεωργία πιεζόταν από την οικογένειά της να μην προχωρήσει αυτή την κύηση, και η ίδια αφού αμφιταλαντεύτηκε, προβληματίστηκε και πιέστηκε, αποφάσισε να ακολουθήσει την προτροπή της οικογένειάς της», συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ