Πλεύση Ελευθερίας: Το βίντεο για τους 6 μήνες κοινοβουλευτικής της παρουσίας

Απολογισμό του πρώτου εξαμήνου της κοινοβουλευτικής παρουσίας της στη Βουλή κάνει η «Πλεύση Ελευθερίας» μέσω βίντεο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πλεύση Ελευθερία, στο βίντεο διάρκειας 1 λεπτού και 18 δευτερολέπτων συμπυκνώνεται «η δράση της επικεφαλής και των βουλευτών της» ενώ παράλληλα διαμηνύει πως το κόμμα «συνεχίζει να θέτει τον πήχη ψηλά, χωρίς να επαναπαύεται».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας: 

«Αντί για λόγια και εξαγγελίες, η Πλεύση Ελευθερίας μιλάει με πράξεις, δράσεις και αποδείξεις! Και κάνει απολογισμό των πρώτων 6 μηνών κοινοβουλευτικής της παρουσίας, αποδεικνύοντας ότι έχει τιμήσει το λόγο της προς τους πολίτες: να δώσει ζωή στη Βουλή και να φέρει τους πολίτες στο Κοινοβούλιο.

Με ένα βίντεο που συμπυκνώνει σε 1 λεπτό και 18 δευτερόλεπτα τη Δράση της Επικεφαλής και των Βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας μετά από 6 μήνες στη Βουλή, η μικρότερη κοινοβουλευτική ομάδα αποδεικνύεται η πιο παρούσα, δραστήρια και συνεπής, ενώ η Αρχηγός της, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τις περισσότερες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις (194 βασικές ομιλίες, παρεμβάσεις, επίκαιρες ερωτήσεις, χωρίς να υπολογίζονται πολλές άλλες παρεμβάσεις) έχει αφήσει πολύ πίσω της Πρωθυπουργό, Υπουργούς και τους υπόλοιπους Κοινοβουλευτικούς Αρχηγούς (ενδεικτικά, έναντι των 194 ομιλιών-παρεμβάσεων της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός έχει πραγματοποιήσει 15 μόνον ομιλίες-παρεμβάσεις στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ 31, ο Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Κιν.Αλλ 32., και ο Γ.Γ. του ΚΚΕ 9).

Στο βίντεο γίνεται αναφορά, με αριθμούς, στην πυκνή και ουσιαστική παρουσία της Επικεφαλής και των βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας, που περιλαμβάνει, εκτός από κοινοβουλευτικές ομιλίες, διαβήματα, επίκαιρες ερωτήσεις και συνεχείς πρωτοβουλίες πρόσκλησης πολιτών και φορέων στη Βουλή και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Στους πρώτους 6 μήνες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε 194 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, 93 ομιλίες και παρεμβάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, 63 ομιλίες και παρεμβάσεις στις Επιτροπές της Βουλής, κατέθεσε 14 Επίκαιρες Ερωτήσεις σε Υπουργούς και 14 Επίκαιρες Ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό, 7 Διαβήματα-Αιτήματα και 6 ομιλίες σε Εθνικές Επετείους.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα και οι μαχητικοί Βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας Αλέξανδρος Καζαμίας, Έλενα Καραγεωργοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Τζώρτζια Κεφαλά και Σπύρος Μπιμπίλας καταγράφουν 474 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, σε όλους τους τομείς και όλα τα μέτωπα, με πολλές να μην προσμετρώνται καν στην καταμέτρηση…

Η Πλεύση Ελευθερίας, η μικρότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα, με τη μεγαλύτερη παρουσία στη Βουλή και την πιο παρούσα και δραστήρια Πολιτική Αρχηγό, συγκροτεί, όπως υποσχέθηκε, τη μοναδική και πραγματική Αντιπολίτευση! Και συνεχίζει να θέτει τον πήχη ψηλά, χωρίς να επαναπαύεται: Αυτά είναι μόνο η αρχή!

Όπως δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μια από τις τελευταίες ομιλίες της το 2023: “Κύριε Πρωθυπουργέ, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα!”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ