«La promesa: Η υπόσχεση»: Η Χάνα κρύβει τη βέρα του Τομάς, ενώ ο Κονράδο ερευνά τους πάντες στο αρχοντικό

Η υπερπαραγωγή «La promesa: Η υπόσχεση» έρχεται απόψε, Τρίτη 9 Ιανουαρίου, στις 20:00, στο OPEN, με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο. Η Χάνα κρύβει τη βέρα του Τομάς που μπορεί να την ενοχοποιήσει μαζί με τη φωτογραφία της μητέρας της στο δωμάτιο που μοιράζεται με τη Μαρία Φερνάντεθ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να υπομείνει την καταχρηστική συμπεριφορά της μαρκησίας.

Εντωμεταξύ, ο Κονράδο ζητά τόσο τη συνεργασία της οικογένειας στην έρευνα του, όσο και του υπηρετικού προσωπικού, γι’ αυτό και μιλάει ξεχωριστά με τον καθένα. Η Σιμόνα καταρρέει μετά τον θάνατο του αγαπημένου της και αποφασίζει να φύγει από το παλάτι. Την ίδια ώρα, το αρχοντικό ετοιμάζεται για την κηδεία του Τομάς, με την Καταλίνα να αρνείται να παρευρεθεί στην τελετή, παρά τις πιέσεις που δέχεται τόσο από την Κρουθ, όσο και από τον βαρόνο.

Παράλληλα, η Λεονόρ προσπαθεί να επανορθώσει για το φιλί της με τον Μάουρο, λέγοντας του πως παρασύρθηκε, ενώ την ίδια στιγμή, η Πέτρα αναλαμβάνει να κάνει τη ζωή – μαρτύριο στη Χάνα με εντολή της μαρκησίας. Στο μεταξύ, ο Επιθεωρητής Κονράδο θεωρεί πως η δολοφονία του Τομάς αποτελεί έγκλημα πάθους και στρέφει τις υποψίες του στη Χάνα.

Δείτε το trailer

Δημιουργός: Ζοζέπ Κίστερ Ρούμπιο
Πρωταγωνιστούν: Άνα Γκαρτσές, Εύα Μάρτιν, Μανουέλ Ρεγκουέιρο, Αρτούρο Σάντσο, Μαρία Κάστρο, Χοακίν Κλιμέντ, Αντόνιο Βελάσκεθ, Αντρέα Ντελ Ρίο, Κάρμεν Φλόρες, Αλίσια Μπερσάν, Κάρμεν Ασέκας, Τζόρντι Κολ

«La promesa: Η υπόσχεση»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ