Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε συνομήλικους.
- Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πάρκο στην Πυλαία, όπου οι δράστες επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους προκαλώντας τους σωματικές βλάβες, με έναν να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
- Σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν επίσης οι γονείς των τριών ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας.
Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι και ακόμη ένας που αναζητείται, χθες το βράδυ, σε πάρκο στην Πυλαία, πλησίασαν παρέα ανηλίκων, ζητώντας τους απειλητικά χρήματα και όταν οι τελευταίοι αρνήθηκαν, επιτέθηκαν σε δύο από αυτούς και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, με αποτέλεσμα ένας εκ των παθόντων να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.
Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, σωματική βλάβη και επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των τριών ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
