Θεσσαλονίκη: «Πήγαινε τώρα στη μάνα σου, έχω και καλό δικηγόρο» απείλησε η 15χρονη που ξυλοκόπησε την συμμαθήτριά της

Απύθμενο θράσος από την 15χρονη που συμμετείχε στην ομάδα των μαθητριών, που ξυλοκόπησαν την 15χρονη στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Μετά την επίθεση, «κάλεσε» την ανήλικη να πάει στην μητέρα της και την απείλησε ότι… έχει και καλό δικηγόρο.

Εύοσμος Θεσσαλονίκης: Η δραματική επιστολή της μητέρας της 15χρονης που δέχτηκε bullying

Η 15χρονη από τον Εύοσμο είναι θύμα άγριου bullying από συνομήλικές της, που την υπέβαλαν σε «βασανιστήρια» από τον περασμένο Φεβρουάριο έως σήμερα. Αποκορύφωμα ήταν ο ξυλοδαρμός της, που μάλιστα οι μαθήτριες μαγνητοσκόπησαν και δημοσίευσαν στο TikTok, θέλοντας… να «υπερηφανευτούν» για την πράξη τους.

Το βίντεο ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το MEGA, είναι σοκαριστικό και δείχνει την 15χρονη να αρπάζει και με τα δύο της χέρια το κορίτσι από τα μαλλιά. Εκείνη πέφτει στο πεζοδρόμιο με τα γόνατα, όσο δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την καταγγελία, η ομάδα των ανήλικων κοριτσιών μετέφερε με την βία την 15χρονη από την πιτσαρία, όπου βρισκόταν, σε άλλο σημείο και ένα από τα κορίτσια την χτυπούσε στο κεφάλι.

Εύοσμος: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκε ανήλικη από συμμαθήτριές της

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χατζάκος στο enikos.gr, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 15χρονη έπεσε θύμα άγριου bullying από συνομήλικές της. «Και το προηγούμενο διάστημα όμως, της έκαιγαν τα μαλλιά, έβαζαν σκουπίδια στην τσάντα της και της έκαναν απίστευτο λεκτικό bullying» περιέγραψε.

Τι λέει ο πατέρας του θύματος

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, ο πατέρας του θύματος ξέσπασε και αναφέρθηκε στις θρασύτατες κουβέντες της 15χρονης, αμέσως μετά την επίθεση. Όπως είπε ο πατέρας του κοριτσιού, στην αρχή δεν τους έλεγε τι είχε συμβεί και αντιλήφθηκαν τον εφιάλτη που είχε περάσει η κόρη τους όταν είδαν το βίντεο. Το κορίτσι, όπως λέει, πλέον φοβάται.

«Έγινε από άλλο παιδί έξω (από το σχολείο), το χτύπημα του παιδιού μου. Δεν έχει κάνει παρέα μαζί του, απλώς την ήξερε σαν πρόσωπο. Ήξερε ότι αυτό το πρόσωπο κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια. Την είπε ‘τώρα πάνε στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις και έχω και καλό δικηγόρο’», λέει αρχικά ο πατέρας του κοριτσιού.

Όπως λέει στη συνέχεια, «όταν βρήκαμε τελικά το βίντεο, την ρωτήσαμε και μας είπε όλα τα περαιτέρω η κόρη μας. Γιατί είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και τη ρωτούσαμε και μας είπε ‘έπεσα μπαμπά’. Τα γόνατά της ήταν χτυπημένα. Αυτό ήταν και το αποκορύφωμα, που είπα τέρμα και εκνευρίστηκα όταν το είδα».

Η 15χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, φοβάται. «Συνεχίζει τη ζωή του αλλά δεν έχει αυτή την… φοβάται. Δεν έχει την ίδια σκέψη για τον κόσμο. Στην αρχή δύο μέρες δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Τους κάλεσε η διευθύντρια στο σχολείο. Κάλεσε τα παιδιά, τους μίλησε, μίλησε και η γυναίκα μου, είχε πάει. Ζήτησαν συγγνώμη κάποια παιδιά», ανέφερε ο πατέρας της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ