Θεσσαλονίκη: «Είναι σκυλιά-δολοφόνοι» λέει ο κωφάλαλος κηπουρός για την φονική επίθεση στην 50χρονη

Συγκλονίζει ο κηπουρός που εντόπισε νεκρή την άτυχη 50χρονη η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση τριών σκύλων μέσα στην αυλή του σπιτιού της στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος κηπουρός έχει προβλήματα ακοής με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ακούσει τις φωνές της άτυχης γυναίκας που εκλιπαρούσε για βοήθεια.

«Δεν είδα τι έγινε, κούρευα τους θάμνους, νόμιζα πως συνέβαινε μακριά κάτι, αντιλήφθηκα κάτι αλλά δεν έδωσα σημασία. Κατέβηκα από την σκάλα και ανέβηκα ξανά τότε πέρασε ένας γείτονας και μου έκανε νόημα, τον είδα και αναρωτήθηκα τι ήθελε. Νόμιζα ότι ήθελε να πάω στο σπίτι του και μου είπε “περίμενε, περίμενε εκεί”», περιέγραψε στο Mega ο Νίκος Λαζαρίδης  αναφερόμενος στην στιγμή που εντόπισε την άτυχη γυναίκα.

Και στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Εκείνος κάποια στιγμή πυροβόλησε με το όπλο και κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει με τα σκυλιά. Από ένα κενό που είχε ανάμεσα στους θάμνους την είδα πεσμένη μπρούμητα, το σώμα της, τα ρούχα της ήταν ξεσκισμένα, τραβηγμένα. Μόλις το είδα αγχώθηκα λέω “τα σκυλιά πού είναι; Πού πήγαν;”»

Μάλιστα, ανέφερε πως έκανε προσπάθεια να απομακρύνει τα σκυλιά από το σημείο όταν τα εντόπισε. «Τα σκυλιά με είδαν με το αλυσοπρίονο, προσπάθησα να τα τρομάξω κι έφυγαν», τόνισε.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο κ. Λαζαρίδης όταν βρήκε την άτυχη γυναίκα: «Τα μάτια της δεν ανοιγόκλειναν, προσπαθούσα να την συνεφέρω, είχε βαθιές πληγές στα χέρια, ήταν γεμάτη δαγκώματα σε όλο το σώμα της»

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος βρισκόταν σε σοκ, ενώ ο οδηγός του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο όταν είδε το πτώμα της άτυχης 50χρονης δεν ήξερε τι να κάνει.

«Ήρθε ένα δεύτερο με μία νοσοκόμα και στη συνέχει και τρίτο και μετά και η αστυνομία. Έπαθα σοκ. Αυτά τα σκυλιά που την δάγκωσαν, είναι σκυλιά-δολοφόνοι, δεν είναι εκπαιδευμένα», κατέληξε ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ