Θεσσαλονίκη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Το τελευταίο αντίο στην 50χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης σκύλων και έχασε τη ζωή της θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 11.30 το πρωί (12.12.2023) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Νεοχωρούδα, στην Θεσσαλονίκη.

Εριέττα Κούρκουλου: Ξέσπασε δημόσια για τον θάνατο της 50χρονης από τη Θεσσαλονίκη – «Θέλω να πω μία συγγνώμη…»

Η άτυχη γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής καθάριζε την αυλή του σπιτιού της από κλαδιά και χόρτα όταν έγινε το τραγικό συμβάν. Τα 3 μεγαλόσωμα σκυλιά του γειτονικού σπιτιού έφυγαν από τη δική τους αυλή και επιτέθηκαν στην 50χρονη που τραυματίστηκε θανάσιμα.

Κανείς στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η σορός της 50χρονης θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό μία ώρα νωρίτερα για να την αποχαιρετήσουν φίλοι και συγγενείς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

Θεσσαλονίκη: «Ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου μας» – Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που την κατασπάραξαν σκυλιά

Στο μεταξύ ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και τον παρέπεμψε να απολογηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στον ανακριτή, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των ζώων του στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του.

Θεσσαλονίκη: Δεκάδες δαγκωματιές δέχθηκε από τα τρία σκυλιά η 50χρονη, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον ιδιοκτήτη των σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη – «Άνοιξαν τρύπα και βγήκαν» λέει ο 37χρονος

Η 50χρονη δέχθηκε πάνω από 50 δαγκωματιές από τους σκύλους

Δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το κορμί και στο κεφάλι δέχθηκε η 50χρονη γυναίκα όπως προκύπτει από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, κάτω και άνω άκρα. Ο θάνατός της 50χρονης μητέρας δύο παιδιών, επήλθε συνεπεία των κακώσεων από τις δαγκωματιές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο ThessToday.gr, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν τα τρία εκατοστά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ