Θεσσαλονίκη: «Ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου μας» – Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που την κατασπάραξαν σκυλιά

«Τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι έχει γίνει, όπως και κανένας μας. Η πρώην σύζυγός μου ξεψύχησε στην αγκαλιά του Δημήτρη, του μεγάλου γιου, ήταν γεμάτα αίματα τα παιδιά» αναφέρει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που την κατασπάραξαν μέχρι θανάτου τρία σκυλιά, στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Η 50χρονη το μεσημέρι της Κυριακής φρόντιζε τα φυτά της. Έκοβε κλαδιά όταν οι τρεις σκύλοι του γείτονά της μπήκαν από την κεντρική εξώπορτα της αυλής της και άρχισαν να την κατασπαράζουν.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης 50χρονης ξεσπάει μιλώντας στο MEGA. Ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για το τραγικό γεγονός. «Εγώ ενημερώθηκα από τους γείτονες, ήμουν στην Δράμα στην μητέρα μου. Γύρισα από εκεί για να δω την γυναίκα μου, μη γνωρίζοντας πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει γίνει. Ακόμη την περιμένουμε να γυρίσει από την δουλειά της».

Τα παιδιά της, 17 και 18 ετών, δύο αγόρια, είναι ακόμη σε σοκ. «Η ίδια ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου γιου, του Δημήτρη. Τα ήρεμα σκυλιά δεν σκοτώνουν, δεν ισχύει αυτό που λέει ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών».

Κάτοικοι του χωριού καταγγέλλουν πως τα τρία σκυλιά όχι μόνο δεν ήταν υπό την επίβλεψή του, αλλά σχεδόν καθημερινά δημιουργούσαν προβλήματα στα γύρω σπίτια.

Ο Xρήστος Πατούνας, δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών ανέφερε: «Είναι συντετριμμένος και εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον χαμό της Ελισάβετ, τα σκυλιά τα είχε στην αυλή του σπιτιού του η οποία είναι περιφραγμένη, έχει περίφραξη ύψους 2 μέτρων».

«Η πόρτα ήταν κλειστή. Τα σκυλιά είναι τσοπανόσκυλα πολύ φιλικά, εκπαιδευμένα επιβλέποντα και προστατευμένα. Δεν κυκλοφόρησαν ποτέ ελεύθερα και χωρίς εγώ να το αντιληφθώ άνοιξαν μια μικρή τρύπα στο πλάι σε αθέατη σημείο χαμηλά διαμέτρου 30 εκατοστών που το διαπίστωσε και η αστυνομία και διέφυγαν χωρίς να το αντιληφθώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών.

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας άλλαξε την κατηγορία για τον 37χρονο από ανθρωποκτονία από αμέλεια διώκεται πια για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σοκάρει η ιατροδικαστική

Δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί δέχθηκε η άτυχη 50χρονη από τα τρία τσοπανόσκυλα που μπήκαν μέσα στον κήπο της.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής είναι σοκαριστικά. Η γυναίκα είχε στο σώμα της πολλαπλά βίαια χτυπήματα. Μόνο στο ένα της χέρι έφερε πάνω από δέκα δαγκωματιές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ