Επεισόδια στου Ρέντη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε πριν από λίγο το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Όπως επισημαίνεται, έγινε ακρωτηριασμός του ποδιού του αστυνομικού, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού» και προκειμένου να αποφευχθούν επιπλοκές και σοβαρή επιδείνωση της κατάστασής του.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ