Θεσσαλονίκη: «Έχασα όλη μου την ζωή για το τίποτα» – Συγκλονίζει ο σύντροφος της 24χρονης στο enikos.gr

Συγκλονισμένος ο σύντροφος της 24χρονης Ειρήνης, η οποία πέθανε από ηλεκτροπληξία μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της περιγράφει με δάκρυα στα μάτια στο enikos.gr πώς βίωσε την τραγωδία.

Θεσσαλονίκη: Κηδεία αντί για γενέθλια για την 24χρονη – «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο σύντροφός της

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη, το σπίτι μας δεν είχε ρελέ. Την βρήκα μελανιασμένη, αν δεν φορούσα τα παπούτσια θα πέθαινα και εγώ. Να πέθαινα εγώ από καρδιακή προσβολή είναι κρίμα να φεύγει ένας άνθρωπος 24χρονών. Δεν μπορώ να το πιστέψω!» Ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του στο enikos.gr.

«Αύριο στις 12:30 θα την ντύσουμε νύφη και θα την συνοδεύσουμε στην τελευταία κατοικία της. Θα μοιράσουμε μπομπονιέρες αντί για κόλλυβα. Η αγάπη μου ήταν ένας άγγελος και άγγελος θα γίνει που πάει.»

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 24χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σε ηλεκτροπληξία φαίνεται πως αποδίδεται ο θάνατος της 24χρονης.

Αυτό προκύπτει, κατά πληροφορίες, από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 24χρονη φέρει «εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος», ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Τη σορό της είχε εντοπίσει ο σύντροφός της, με τον οποίο συζούσε. Ο ίδιος είχε φύγει για λίγη ώρα από το διαμέρισμα προκειμένου να αγοράσει ζωοτροφές. Όταν επέστρεψε βρήκε την 24χρονη αναίσθητη, οπότε ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν, αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Από την πρώτη στιγμή -πάντως- αποκλείστηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.
Καταθέτοντας στους αστυνομικούς που ανέλαβαν τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου, ο 54χρονος αναφέρθηκε στο σενάριο της ηλεκτροπληξίας, το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά.
«Το τηλέφωνο του μπάνιου ήταν κάτω, το έπιασα κατευθείαν να το σηκώσω και είχε ρεύμα» φέρεται να κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ