Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 24χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο

Εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο πόδι της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή  μέσα στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής. Ωστόσο, χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση.

Θεσσαλονίκη: Mυστήριο με τον θάνατο 24χρονης – «Μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», δήλωσε ο πατέρας της

Συγκεκριμένα, η αιτία θανάτου, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, όπως αναγράφεται, είναι εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο δεξί πόδι της 24χρονης. Ωστόσο, χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και, για τον λόγο αυτό, θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία.

Θεσσαλονίκη: Mυστήριο με τον θάνατο 24χρονης – «Μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», δήλωσε ο πατέρας της

Θεσσαλονίκη: Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 24χρονης – Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της

Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα όταν έρχεται σε επαφή με το νερό αλλάζει την εικόνα της εξέτασης και αυτή μπορεί να βγει εντελώς αρνητική, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η 24χρονη έφερε μία κάκωση, όπως σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα ως αποτέλεσμα της πτώσης.

Το ενδιαφέρον των Αρχών στρέφεται τώρα στην άποψη του ηλεκτρολόγου και στην αυτοψία που αυτός θα πραγματοποιήσει στο σπίτι γιατί μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Ο 56χρονος σύντροφός της, βρήκε την άτυχη κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ φέρεται να έκανε λόγο για ηλεκτροπληξία, λόγω του θερμοσίφωνα που είχε αφήσει ανοιχτό ενώ έκανε μπάνιο.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα δεν διαπίστωσαν ίχνη που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, μόλις έφτασαν στο σημείο, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν την 24χρονη, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το MEGA και οι μαρτυρίες των γειτόνων ενδεχομένως να αποδειχθούν καταλυτικές ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Ο σύντροφός της, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία με μαύρη κορδέλα και έγραψε: «Καλό παράδεισο αγάπη μου».

Πατέρας 24χρονης: Θέλω να μάθω γιατί έφυγε – Είμαι ερείπιο χωρίς το παιδί μου

«Χάθηκε ο άγγελος μου, χάθηκε η ακριβή μου κόρη, είναι ένα χτύπημα που δεν μπορώ να αντέξω. Νιώθω τόσο αδύναμος μπροστά σε αυτό το κακό που χτύπησε το σπιτικό μου. Πάει το παιδί μου. Εγώ πώς να αντικρίσω το άψυχο σώμα της; Πώς να την αποχωριστώ; Πάει το παιδί μου… Θέλω να μάθω πώς έφυγε, γιατί έφυγε, να μάθω τι συνέβη ακριβώς. Πάει η θυγατέρα μου. Πάει, έφυγε ένα κομμάτι από εμένα. Είμαι ένα ερείπιο χωρίς το παιδί μου», είπε στην ιστοσελίδα, GRTimes ο πατέρας της 24χρονης.

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε μιλώντας στο MEGA ότι «όταν μιλούσα μαζί της μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», αναφερόμενος στην κόρη του, η οποία εντέλει έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ