Συγκλονιστικό βίντεο από την εκτέλεση της «Narco Queen» του TikTok

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από την εν ψυχρώ εκτέλεση της influencer γνωστής ως «TikTok Narco Queen», η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη μέση ενός δρόμου στο Σαντιάγο το πρωί της Τρίτης (24/10).

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται η Sabrina Durán, 24 ετών, ξαπλωμένη στο δρόμο, αφού δέχθηκε πυροβολισμούς από έναν μασκοφόρο δράστη. Η 24χρονη προσπαθεί να σηκωθεί αλλά δεν τα καταφέρνει ενώ ο δράστης επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγει. Μόλις το αυτοκίνητο μετακινηθεί μπροστά από την 24χρονη ο μασκοφόρος δράστης επιστρέφει και την πυροβολεί ξανά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 24χρονη, μητέρα ενός παιδιού, πήγαινε σε ένα ινστιτούτο αισθητικής όταν τρεις άνδρες τη σταμάτησαν.

Η Durán, συνελήφθη το 2022 με την κατηγορία ότι ήταν αρχηγός τοπικής συμμορίας ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια για διακίνηση ναρκωτικών.
Προσπάθησε να δραπετεύσει από τη φυλακή πηδώντας από τον τρίτο όροφο μαζί με άλλους κρατούμενους προτού συλληφθούν όλοι.

Πηγές με γνώση της έρευνας δήλωσαν ότι η δολοφονία της Duran συνδέεται με «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» αν και η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το κίνητρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ