Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 25χρονη που μαχαίρωσε την 27χρονη για λόγους αντιζηλίας – Τι είπε μάρτυρας για την επίθεση

Συγκλονίζει το περιστατικό με το μαχαίρωμα 27χρονης από γυναίκα για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Πυλαία.

Η 25χρονη δράστις της επίθεσης οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο περίπου στις 11 π.μ. προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της.

Η 25χρονη παραπέμφθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία στον ανακριτή για να απολογηθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, grtimes.gr.

Την βρήκαν μαχαιρωμένη στην κοιλιά και τον ώμο

Ο κουνιάδος του θύματος, εμπρός στο σπίτι του οποίου συνέβησαν όλα, μίλησε στην ΕΡΤ3.

«Ακούσαμε φωνές, βγήκα έξω. Προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε να καταλάβουμε τι έγινε» είπε και πρόσθεσε πως δεν αντιλήφθηκε αρχικά το μαχαίρι γιατί το είχε πετάξει κάτω.

Όπως περιγράφει η αδελφή του θύματος αλλά και ο γαμπρός της, η 27χρονη πήγε να τους επισκεφθεί και δεν ξέρουν καν πώς βρέθηκε εκεί αυτή η γυναίκα, την οποία δεν είχαν δει ποτέ στη ζωή τους και η οποία ισχυριζόταν ότι η κοπέλα είχε σχέσεις με τον άντρα της. Ακούστηκαν φωνές, βγήκαν έξω να δουν τι έγινε και βρήκαν μαχαιρωμένη την συγγενή τους στην κοιλιά και τον ώμο.

Κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία συνέλαβε την δράστρια, ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ