Νέες εξελίξεις στην υπόθεση revenge porn: Τι ερευνούν οι Αρχές για την πρώην σύζυγο του 58χρονου αγρότη

Τον ρόλο της πρώην συζύγου του αγρότη ερευνούν οι Αρχές στην υπόθεση του revenge porn που συγκλονίζει τη Βόρεια Ελλάδα.

Οι αποκαλύψεις με πρωταγωνιστές τον 58χρονο αγρότη και μία παντρεμένη γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, φαίνεται να είναι χωρίς τέλος.

Ο αγρότης όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, όπως φαίνεται έβαλε ως στόχο να την εκδικηθεί. Με δημοσιοποίηση προσωπικών ερωτικών τρυφερών τους στιγμών και φωτογραφιών, που είχε εκείνος στη διάθεσή του, η γυναίκα πληροφορήθηκε ότι είχαν αναρτηθεί όλα αυτά παντού και συγκεκριμένα και στον δικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Οι έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν όμως και επικεντρώθηκαν αρχικά στην κατάσχεση υλικού δεν σταμάτησαν μόνο στο σπίτι του χωρισμένου αγρότη αλλά πήραν υλικό και κατασχέθηκαν υπολογιστές και από το σπίτι στο οποίο διέμενε όταν ήταν παντρεμένος.

Προς μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν ότι υλικό υπήρχε και σε υπολογιστή που βρισκόταν στο σπίτι όπου διέμενε ο αγρότης όταν ήταν… παντρεμένος!

Αυτό σε συνδυασμό με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν, ότι δηλαδή το υλικό αυτό έφτασε μέσω γυναίκας και δη της πρώην συζύγου του αγρότη στον σύζυγο της καταγγέλλουσας, δίνει αυτόματα μία νέα τροπή στην υπόθεση με πιθανότητα να έχει συμμετάσχει στη δημοσιοποίηση στοιχείων και η πρώην σύζυγος.

Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες, όπως σημειώνει ο δικηγόρος της γυναίκας – καταγγέλλουσας, Αντώνης Ξυλουργίδης στην ιστοσελίδα, grtimes.gr.

«Η καταγγέλλουσα γυναίκα και εντολέας μου, έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη, οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και δυστυχώς το εξελικτικό στοιχείο είναι και η συμμετοχή… γυναίκας στην υπόθεση revenge porn», λέει ο δικηγόρος του θύματος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ