Τεκτονική στοά: Τα κηρύγματα μίσους του κατηγορούμενου βομβιστή

Ως πολέμιος της μασονίας και υπερασπιστής της πατρίδας εμφανιζόταν ο 61χρονος που συνελήφθη ως ο δράστης της έκρηξης στην Τεκτονική Στοά στο κέντρο της Αθήνας. Στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 61χρονος δηλώνει προστάτης της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας απέναντι στη Μασονία και στη «Σατανική Διακυβέρνηση της Ελλάδας», όπως τη χαρακτηρίζει.

Τεκτονική Στοά: Αυτός είναι ο 61χρονος «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» που συνελήφθη για την έκρηξη

Λίγες ημέρες μετά την βομβιστική επίθεση στην Τεκτονική Στοά δημοσίευσε ένα «μανιφέστο» για το «τι σηματοδοτεί η πρώτη παγκοσμίως βομβιστική επίθεση σε μασονική στοά».

Συνελήφθη 61χρονος για την έκρηξη στην Τεκτονική Στοά – Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο σπίτι του

«Η μασονία λοιπόν στην Ελλάδα όπως και σε όλο τον κόσμο, εργάζεται υπέρ των γενικών συμφερόντων και της μεγάλης ιδέας των Σιωνιστών του Ισραήλ, λατρεύοντας ως «Θεό» τον σατανά και «άρχοντα του κόσμου τούτου». Και όλες οι μεγάλες Μασονικές στοές όπως της Αχαρνών που δέχτηκε την βομβιστική επίθεση, ονομάζονται από τους Μασόνους “Μεγάλοι Ναοί”», γράφει ο 61χρονος.

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι «η μασονία δολοφονεί τον Ιωάννη Καποδίστρια» επειδή ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας προσπάθησε με «μυστική εγκύκλιο να πολεμήσει την μασονία στην Ελλάδα».

Τεκτονική Στοά: Η στιγμή της έκρηξης – ΒΙΝΤΕΟ

Στην ίδια ανάρτηση περιλαμβάνει και φωτογραφίες από φέιγ βολάν τα οποία θυμίζουν προκήρυξη για την επίθεση στο κτίριο της Τεκτονικής Στοάς. Ο τίτλος του κειμένου είναι «Μασόνοι Σατανιστές και Προδότες της Ελλάδος» και έγραφε, μεταξύ άλλων: «Το τραβήξατε πολύ το σχοινί… και κόπηκε. Κηρύσσουμε επίσημα τον πόλεμο σε κάθε εχθρό και πολέμιο της πατρίδος μας».

Υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο φέιγ βολάν βρέθηκε στο Μενίδι αλλά τα ΜΜΕ απέκρυψαν την ύπαρξη του. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι αυτοί που χτύπησαν την Τεκτονική Στοά «έστειλαν ένα μήνυμα στον διεθνή σιωνισμό, στην παγκόσμια μασονία και στον ίδιο τον σατανά αφέντη τους».

Στις αναρτήσεις του ο 61χρονος εκφράζει αντισημιτικές και εξτρεμιστικές ιδέες και αναπαράγει θεωρίες συνωμοσίας για το Ισραήλ, τον κορονοϊό και τα εμβόλια.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ