Τέμπη: Ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ από το φλεγόμενο βαγόνι λίγο μετά τη σύγκρουση – «Φωτιά, φωνές και αίματα»

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, όταν τα πρώτα βαγόνια είχαν τυλιχθεί στις φλόγες.

Τέμπη: Τραυματίστηκε και πλήρωσε από την τσέπη του τον ειδικό νάρθηκα

Στο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, και το οποίο τραβήχτηκε από επιβάτη που βρισκόταν στο πέμπτο βαγόνι, φαίνεται η φωτιά που έχουν πάρει τα βαγόνια και οι άνθρωποι που φωνάζουν και προσπαθούν να βγουν από το τρένο.

Στο βίντεο ακούγεται ένας άλλος επιζών να καλεί με το κινητό του συγγενή του, και του λέει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί, ζητά βοήθεια αλλά και να καλέσουν την Πυροσβεστική.

Τέμπη: Θρίλερ για την 23χρονη Εριέττα – Τι έδειξε η ταυτοποίηση δειγμάτων DNA

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε αρχικά ο Αρσλάν με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος εργάζεται στην Ελλάδα.

«Έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω», συμπλήρωσε.

Τέμπη: Ο σταθμάρχης δεν καταλάβαινε το σήμα που του έδινε το σταθμαρχείο του Παλαιοφάρσαλου

«Δεν κράτησαν τα στοιχεία μου όταν πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ», κατέληξε ο κ. Αρσλάν.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ