Τέμπη: Τραυματίστηκε και πλήρωσε από την τσέπη του τον ειδικό νάρθηκα

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη επιβάτη του Intercity 62, που συγκρούστηκε στα Τέμπη, ότι μετά τον τραυματισμό του αναγκάστηκε να πληρώσει από την τσέπη του για την αποθεραπεία του.

Συνάντηση Μητσοτάκη με την αποστολή της ΕΕ για τους σιδηρόδρομους: Η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την εμπειρία σας

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο Άγγελος Φανουράκης, που επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε.

«Ήμουν στο βαγόνι νούμερο 2, ήταν το τέταρτο κατά σειρά. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, είδαμε μια μεγάλη λάμψη από τη φωτιά και μετά ακολούθησε ένα μικρό κενό. Έπειτα, το βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν. Ήμασταν τρία άτομα μέσα στο βαγόνι αυτό και βρεθήκαμε εκτός από τις θέσεις μας». Όπως είπε, μετά την σύγκρουση, μαζί με την κοπέλα που ήταν στην ίδια θέση, κατάφεραν να βγουν από το βαγόνι και να φτάσουν πίσω. «Βρεθήκαμε στο βαγόνι με τα υπόλοιπα παιδιά, πετάξαμε τις βαλίτσες και μετά κρεμαστήκαμε και πηδήξαμε. Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο, χτύπησα κάτω δεξιά τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θεσσαλονίκη: Νέα μεγάλη συγκέντρωση για το δυστύχημα στα Τέμπη – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Όπως δήλωσε, για την αποκατάσταση αυτών των καταγμάτων χρειάζεται να φορά ειδικό νάρθηκα (σ.σ: κηδεμόνας), ο οποίος στηρίζει την μέση του. Αυτό το ορθοπεδικό βοήθημα, υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να το πληρώσει με δικά του χρήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ