Τα πρώτα λόγια του εφοριακού που δέχτηκε άγρια επίθεση από πολίτη

Θύμα άγριας επίθεσης από έναν 50χρονο πολίτη, ο οποίος ζητούσε επίμονα να λάβει φορολογική ενημερότητα την οποία δεν δικαιούται, έπεσε ένας εφοριακός στη ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών, όπως έγινε γνωστό χθες. Ο δράστης γρονθοκόπησε και κλώτσησε με μένος τον εργαζόμενο στην Εφορία Ζωγράφου, με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί δύο κατάγματα στο πόδι και να διακομιστεί στο “Λαϊκό Νοσοκομείο”.

Ο εφοριακός, επιχείρησε να ηρεμήσει τον 50χρονο, ο οποίος επιτέθηκε προηγουμένως λεκτικά σε μία γυναίκα εφοριακό. “Άρχισε να διαπληκτίζεται λεκτικά με τη συνάδελφο και όταν το θύμα είδε ότι τα πράγματα να πάνε να πάρουν άλλη τροπή, επενέβη και ο δράστης τον χτύπησε αρκετά στο πόδι με αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο” ο Δ. Γεωργιόπουλος, πρόεδρος εφοριακών Ν. Αττικής και Κυκλάδων.

εφοριακός

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, ο τραυματισμένος εφοριακός έμπαινε πάντα μπροστά, προκειμένου να εκτονώσει τις καταστάσεις. “Πάντα προσπαθούσα να λειτουργώ με τρόπο που ηρεμεί τον αγανακτισμένο πολίτη. Δεν περίμενα ποτέ πως κάποιος θα χειροδικούσε εις βάρος μου” δήλωσε το θύμα της επίθεσης στον ALPHA.

Η σοκαριστική επίθεση έλαβε χώρα στον δεύτερο όροφο, στο τμήμα εσόδων, όταν το θύμα πήγε στον φορολογούμενο που ήταν σε έξαλλη κατάσταση για να τον ηρεμήσει, όμως μάταια, καθώς δέχτηκε δύο γροθιές και δύο κλωτσιές στο γόνατο.

εφοριακός

Ο δράστης της επίθεσης ζητούσε έντονα να λάβει φορολογική ενημερότητα, την οποία δεν δικαιούται καθώς έχει χρέη προς το Δημόσιο.

“Είναι εξαίρετος συνάδελφος, διδάσκει ήθος στην υπηρεσία μας. Αρκετές φορές έμπαινε μπροστά και είχε τον τρόπο να τους επαναφέρει στην τάξη” κατέληξε ο κ. Γεωργιόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ο 50χρονος συνελήφθη και διώκεται αυτεπαγγέλτως.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ