Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Δείχνει απάθεια, ενώ εγώ ζω με έναν εφιάλτη” – Τι αποκαλύπτει η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την Τετάρτη για τη δημοσίευση των ροζ βίντεο. Δύο 24ωρα πριν από τη δίκη, η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε μίλησε για τον εφιάλτη που βιώνει, για τα συναισθήματά της και για τον “αμετανόητο”, όπως τον χαρακτήρισε, παρουσιαστή. Αποκαλύπτει, επίσης, ότι μόλις και πριν από τρεις ημέρες έβλεπε τα βίντεό της στο διαδίκτυο και χρειάστηκε η επέμβασή της για να “κατέβουν”.

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στο Star, η 30χρονη σήμερα γυναίκα δηλώνει πως είναι αγχωμένη που θα χρειαστεί να ξαναδεί τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από κοντά. Όπως λέει η ίδια επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της καθώς δε θέλει να διαρρεύσει φωτογραφία του προσώπου της στα media.

“Είμαι αρκετά αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση. Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα με περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ, καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό”, αναφέρει η 30χρονη.

Σημειώνει ότι δεν θέλει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της γιατί θέλει να προστατέψει άτομα από το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον, επειδή δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση.

“Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα Μέσα. Δυστυχώς, κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουνε πλάνα και να μην με κυνηγάνε, καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή κατηγορούμενη”, τονίζει.

Η 30χρονη υπογραμμίζει πως αυτό που της συνέβη είναι ένα σοβαρό αδίκημα και εκφράζει την αντίδρασή της για το γεγονός ότι η δική της περίπτωση αντιμετωπίστηκε ως πλημμέλημα και όχι σαν κακούργημα. Είπε ακόμα πως έχει μιλήσει και με τις άλλες κοπέλες που κατήγγειλαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ τόνισε πως η ίδια μάζεψε όλα τα στοιχεία που χρειάστηκαν “για να έχω όλα τα σημαντικά ντοκουμέντα που χρειάζονται για την υπόθεση”.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Ακόμα και τώρα δεν έχει μετανιώσει”, λέει η 30χρονη

“Δεν θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος μετάνιωσε, ακόμα και τώρα δεν έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει. Δείχνει μία απάθεια που είναι εξοργιστική, ενώ εγώ ζω με έναν καθημερινό εφιάλτη και με εξοργίζει να βλέπω αυτή τη στάση, που δεν δείχνει καμία μεταμέλεια”, σημείωσε στη συνέχεια η γυναίκα.

Όπως είπε, έχει αναγκαστεί να αλλάξει πολλά πράγματα στην εξωτερική της εμφάνιση. “Προσπαθώ να μην μοιάζω στην εικόνα της κοπέλας του βίντεο, γιατί δεν θέλω να με αναγνωρίσει κάποιος από τον προσωπικό μου περίγυρο”, είπε.

Σε ό,τι αφορά στην επερχόμενη δίκη, τόνισε: “Περιμένω τη δικαίωση, σε όποιον βαθμό μπορεί να είναι αυτή. Ευελπιστώ να υπάρξει μία ποινή ανάλογης αυτής της εγκληματικής πράξης… και να αποτρέψει μελλοντικούς δράστες να κάνουν κάτι τέτοιο σε άλλες κοπέλες “.

Επιπλέον, παροτρύνει κι άλλες γυναίκες ή άνδρες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση να “ζητήσουν μία νομική βοήθεια και συμβουλή και να το κυνηγήσει. Ξέρω είναι ένας Γολγοθάς αλλά δεν γίνεται να επιτρέπουμε σε ανθρώπους να μας καταστρέφουν έτσι τη ζωή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ