Στα δικαστήρια Χρηστίδου και Μαραντίνης για τη διατροφή των παιδιών τους – Η απόφαση για τον τραγουδιστή

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Το πρωί της Τρίτης, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς το πρώην ζευγάρι ακολούθησε τη νομική οδό προκειμένου να λύσει τις διαφορές του αναφορικά με τη διατροφή των δύο παιδιών του, Φίλιππου και Μιχαήλ-Άγγελου μετά τον χωρισμό του το 2019. Πρώτη στο κτίριο 9 έφτασε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και ο τραγουδιστής. Στο σημείο βρέθηκαν οι κουμπάροι και καλοί τους φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να προχωρήσει σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εναντίον του Θοδωρή Μαραντίνη και πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή. Το δικαστήριο στη συνέχεια τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας στον τραγουδιστή την προαναφερθείσα ποινή.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις και με ευγενικό τρόπο, απέφυγε τους δημοσιογράφους. «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω», δήλωσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον χωρισμό του και τη σχέση του με τα παιδιά του: «Περνούσα πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά πριν από τον χωρισμό, είχαμε έναν δυνατό δεσμό, και θέλησα να το διατηρήσω και μετά. Ήρθε τότε η καραντίνα και βοήθησε. Εγώ έχω τα παιδιά τη μισή εβδομάδα. Το έχτισα σιγά σιγά, τώρα που ξαναμπαίνουμε σε επαγγελματικό ρυθμό το βρίσκουμε. Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίζει η οικογένεια παραμένει οπότε πρέπει οι γονείς να μοιράζονται ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους».

Από την πλευρά της, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αναφέρει: «Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, τα οποίαν δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Και τώρα υπάρχει κάτω από μια άλλη μορφή γιατί η οικογένειά μας παραμένει. Αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που θα ήθελα όμως, να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία είναι ότι όχι δεν είμαστε ξανά μαζί και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ