Τουρκία: Ξυλοκόπησαν τραγουδιστή μέχρι θανάτου επειδή δεν ήξερε το τραγούδι της «παραγγελιάς»

Ο Τούρκος τραγουδιστής Ονούρ Σενέρ (Onur Şener), ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου επειδή δεν γνώριζε το τραγούδι του ζήτησαν να πει. Η “παραγγελιά” ήταν αυτή που στοίχισε μια ανθρώπινη ζωή, με τον δράστη να αρνείται την ενοχή του.

Ο τραγουδιστής τραυματίστηκε σοβαρά από τα χτυπήματα που δέχτηκε σε χώρο διασκέδασης της Άγκυρας.

Ο 35χρονος Ilker K. (35), που είναι επιθεωρητής εργασίας στο τουρκικό υπουργείο, διασκέδαζε με τον συνάδελφό του Ali G. 36 ετών, τον ηλεκτρολόγο μηχανικό Semih S., 36 ετών επίσης και τις φίλες του JE (36 ετών) και GG (36 ετών) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.

Ο 35χρονος ζήτησε από τον Σενέρ, ο οποίος βρισκόταν στη σκηνή, να πει ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Ο τραγουδιστής του απάντησε «Μην μπλέκεις στη δουλειά μου», και ξέσπασε καβγάς μεταξύ τους. Ο τσακωμός κλιμακώθηκε και ο Ονούρ Σενέρ τραυματίστηκε από μια γυάλινη κούπα στον λαιμό.

Ο Σενέρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν πατέρας ενός παιδιού.

Ο δράστης παρά τις μαρτυρίες των θαμώνων αλλά και της δικής του παρέας ότι αυτός σκότωσε τον άτυχο τραγουδιστή, αρνείται τα πάντα.

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα μέσα και γύρω από τον χώρο που χρησίμευε ως «καφενείο παμπ». Αξιοσημείωτο ήταν ότι ήταν σπασμένες οι κάμερες ασφαλείας του χώρου.

Καλλιτέχνες διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του Şener

Η Ένωση Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Μουσικής Τουρκίας (MESAM), η Επαγγελματική Ένωση Ομίλων Ιδιοκτητών Μουσικής (MSG) και η Ένωση Εργοδοτών του All Event Industry (Etkinlik-Sen) διαμαρτυρήθηκαν για τη δολοφονία του μουσικού.

Οι καλλιτέχνες, που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα Duatepe του ATO Congresium, τίμησαν τη μνήμη του.

Τουρκία
Ο άτυχος τραγουδιστής με την κόρη του

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του MESAM, Recep Ergül, είπε ότι είναι αλληλέγγυοι με την οικογένειά του και παρουσίασε μια σειρά μέτρων στις αρχές για να αποτρέψουν παρόμοια τραγικά γεγονότα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ