Σοβαρό τροχαίο για τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο: Η σοκαριστική περιγραφή της συζύγου του – ΒΙΝΤΕΟ

Για το σοβαρό τροχαίο που είχαν ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος με τη σύζυγό του Καρολίνα ντε Σόουζα μίλησε η σχεδιάστρια μόδας στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε η Καρολίνα ντε Σόουζα αιτία του τροχαίου ήταν το σκασμένο λάστιχο καθώς ο σύζυγός της, ο οποίος έχει την εταιρεία “Zagori”, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο, αφού πέρασε τις προστατευτικές μπάρες, κατέληξε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού.

“Ήταν επιστροφή από τα Ιωάννινα… Ήμασταν τόσο χαρούμενοι. Ξαφνικά σκάει το λάστιχο και το αυτοκίνητο χάνει την πορεία του, χτυπάει στο πλάι στην μπάρα και φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε στον κάτω δρόμο, περίπου 20 μέτρα. Ο κόσμος δεν είχε πρόσβαση να έρθει κοντά να δει αν είμαστε καλά. Όπως πέσαμε ανάποδα, δεν μπορούσα να ανοίξω τη ζώνη, έβλεπα τη βενζίνη να τρέχει δίπλα μου,εκεί ήταν το μεγαλύτερο σοκ για εμένα. “Είπα αφού δεν πέθανα ακόμη, θα πάρει φωτιά το αυτοκίνητο;” Αυτός ήταν ο φόβος εκείνη την ώρα. Άρχισε να μου μιλάει μία κοπέλα της αστυνομίας μέσα από το ειδικό σύστημα του αυτοκινήτου. Εκείνη την ώρα του σοκ η κοπέλα με είχε κάνει να καλμάρω, να σκεφθώ και μου είπε τι να κάνω. Ο Βασίλης άνοιξε τη ζώνη, εγώ προσπάθησα να σπάσω το τζάμι να φύγω από το παράθυρο. Ο Βασίλης πήγε πίσω στο αυτοκίνητο άνοιξε την πόρτα και με έβγαλε από το αυτοκίνητο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα γιατί βλέπαμε τη βενζίνη να τρέχει δίπλα στο αυτοκίνητο. Ήταν όλοι καταπληκτικοί, όλοι πολύ δίπλα μας σε όλα, μας πήγανε στο νοσοκομείο στο στο Αγρίνιο και εκεί ευχαριστώ πολύ όλους, κάναμε όλες τις εξετάσεις και ευτυχώς όλα καλά δεν είδαμε αίμα” είπε η Καρολίνα ντε Σόουζα στον ΣΚΑΪ και υπογράμμισε:

“Νόμιζα ότι θα πεθάνω, είπα “αυτό ήταν”. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το συναίσθημα.Ήμουν καλά, Και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο… μας κράτησε μια λακκούβα… Ήταν σαν κάποιο χέρι, το χέρι του Θεού να σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα θαύμα. Και να μην έχουμε μια γρατζουνιά! Ήμουν τόσο χαρούμενη και ήμουν τόσο καλά μετά που είπα θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα”.

Exit mobile version