Σωτήρης Γεωργούντζος για τη μάχη του με τον κορονοϊό: Έμαθα να εκτιμώ τα μικρά πράγματα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος χαμογελάει ξανά μετά τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό και στην οποία βγήκε νικητής. Τα αποτελέσματα όλων των τεστ τα οποία έκανε βγήκαν αρνητικά στον ιό και έτσι όπως ανέφερε θα μπορέσει να συναντηθεί ξανά με τους φίλους και τους συγγενείς του.

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος χθες είχε τα γενέθλια του και όπως είπε ήλπιζε να είναι καλά και να μην βρίσκεται σε καραντίνα. Ο γνωστός δημοσιογράφος εισέπραξε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης όσο πάλευε με τον κορονοϊό.

“Είναι τα γενέθλια τα οποία ίσως τα περίμενα με πιο μεγάλη ανυπομονησία. Το έλεγα μάλιστα ‘να προλάβω τα γενέθλια μου να μην είμαι σε καραντίνα’. Ήμουν σε καραντίνα δύο ολόκληρους μήνες. ‘Ήθελα σήμερα να μπορώ να βγω έξω να κεράσω τους φίλους μου. Το μεγαλύτερο δώρο που θέλω σήμερα να μου συμβεί είναι να φάω ένα παγωτό από την τούρτα που θα κόψω. Έμαθα να εκτιμώ τα μικρά πράγματα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο αθλητικογράφος μιλώντας στο STAR και πρόσθεσε:

“Κάποιοι ασυνείδητοι, κάποιοι αναίσθητοι άσκησαν κοινωνικό ρατσισμό, bullying. Δεν δίστασαν να γράψουν και με σπρέι έξω από το εξοχικό μου σπίτι στο χωριό. Έγραψαν τη λέξη κορονοϊός, ήταν κάτι το ανατριχιαστικό. Έμαθα με μεγάλη στεναχώρια, είδα μια σκληρότητα της τοπικής κοινωνίας, η οποία με σημάδεψε πάρα πολύ. Λυπάμαι για αυτό”.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Exit mobile version