Σαλαμίνα: Στην φυλακή ο 71χρονος για την δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του

Τον δρόμο για την φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον 71χρονο, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του, στη Σαλαμίνα. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, σήμερα, στον ανακριτή.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να επανέλαβε στην απολογία του όσα είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς για την δολοφονία της 43χρονης.

Τι είχε πει στους αστυνομικούς

Ο 71χρονος, που είχε καταδικαστεί το 2019 για υπόθεση κακοποίησης άλλης γυναίκας με την οποία διατηρούσε τότε σχέση, είχε υποστηρίξει στην αστυνομία, ότι το βράδυ της Παρασκευής, αφού ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη -ισχυριζόμενος ότι την είδε με άλλον άνδρα- μάζεψε κάποια ρούχα και έφυγε από το σπίτι. Είχε ισχυριστεί, επίσης, πως δεν σκόπευε να φύγει από την χώρα.

«Δεν είχα σκοπό να φύγω από την χώρα. Πήρα κάποια ρούχα από το σπίτι και έμενα μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί φοβόμουν πως θα με συλλάβετε για τον ξυλοδαρμό» φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, παραδέχτηκε πως «ναι την σκότωσα. Εγώ έκανα τα πάντα για αυτήν, και εκείνη με απατούσε». «Την σκότωσα γιατί πριν από τρεις ημέρες ανακάλυψα ότι με απατούσε. Πήγα στο σπίτι και την βρήκα με άλλον άντρα και για αυτό την χτύπησα. Εγώ έκανα τα πάντα γι’ αυτήν, και εκείνη με απατούσε», υποστήριξε ο δράστης.

Αναφερόμενος στις κινήσεις του, μετά την δολοφονία, ισχυρίστηκε ότι «γύριζα όλη την ημέρα, πήγα σε μία καφετέρια στο Κερατσίνι. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω με το ίδιο όπλο ή να παραδοθώ, μέχρι που με βρήκατε».

Ωστόσο, στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσίευσε το enikos.gr,  ο 71χρονος φαίνεται να πηγαίνει σε καφετέρια στο Κερατσίνι, όπου ήπιε αμέριμνος και ατάραχος τον καφέ του μετά την δολοφονία της συντρόφου του. Η συγκεκριμένη καφετέρια ήταν στέκι του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ