Σαλαμίνα: Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία το 2019 ο δράστης της γυναικοκτονίας

Οργή προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 43χρονης, στη Σαλαμίνα. Ο 71χρονος είχε καταδικαστεί το 2019 για υπόθεση κακοποίησης άλλης γυναίκας, με την οποία διατηρούσε τότε σχέση.

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2013. Ο 71χρονος είχε κατηγορηθεί για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή της 51χρονης τότε σύντροφου του, σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews στο Mega, ο δράστης είχε εξαφανιστεί, χωρίς να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το 2019 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν είχαν ληφθεί αποτυπώματα του δράστη για την υπόθεση του 2013 από την στιγμή που δεν είχε συλληφθεί. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν, όμως, την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο και στη συνέχεια συνέκριναν τα αποτυπώματα που έλαβαν για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα με εκείνα της ταυτότητάς του.

Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο. Προέκυψε, δε, ότι είχε αλλάξει το όνομα των γονέων του στην νέα ταυτότητά του, ώστε να αλλοιώσει τα στοιχεία του.

Δείτε το βίντεο:

Η περιγραφή-σοκ της γυναίκας που μίλησε με τον 71χρονο μετά την δολοφονία

Συγκλονίζουν τα όσα περιέγραψε η φίλη της 43χρονης Γεωργίας, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στην Σαλαμίνα την Τρίτη (5/12).

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα ανέφερε πως ενημέρωσε την αστυνομία για την επικοινωνία που είχε με τον 71χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη, αμέσως μετά την γυναικοκτονία. Όπως είπε, γνώριζε τόσο το θύμα όσο και τον δράστη καθώς έκαναν οικογενειακή παρέα.

«Στην αρχή της σχέσης του δήλωνε ευτυχισμένη έλεγε: “Βρήκα τον άνθρωπό μου, είμαι ερωτευμένη, τα πάω καλά. Μετά από λίγο καιρό, όμως, διακρίναμε ένταση κι εκνευρισμό ανάμεσά τους. Πολλές φορές την έβλεπα με γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είχε συννεφιά. Μου έλεγε ότι είχε ευαισθησία στο φως κι έβλεπα τα μάτια της μελανιασμένα και τα χείλη της σκισμένα μου έλεγε πως είχε χτυπήσει. Τον κάλυπτε συνέχεια. Πολλές φορές τον είχα ακούσει εγώ η ίδια να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει», είπε η γυναίκα.

Όπως υποστήριξε η ίδια η συμπεριφορά του δράστη ήταν αρκετά ανησυχητική και απέναντι στο παιδί της 43χρονης.

«Πολλές φορές σχολίαζε το παιδί με ανεπίτρεπτα επίθετα, του έπιανε τα γεννητικά του όργανα, το πείραζε, του έριχνε καρπαζιές στο κεφάλι. Δεν μπορώ να ξέρω σε τι στάδιο έχει φτάσει το πείραγμα.

Εκείνος πάντα την απειλούσε ότι θα την καταγγείλει, θα την χωρίσει, “θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, θα σε μαζεύουν από τα χαντάκια”, της έλεγε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Πάντα το βράδυ όμως τους βρίσκαμε μαζί».

«Πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη»

Στη συνέχεια, η γυναίκα περιέγραψε τα όσα ανατριχιαστικά της είπε ο δράστης, όταν η ίδια έμαθε για τον θάνατο της Γεωργίας και του τηλεφώνησε. Όπως ανέφερε, ο δράστης έκανε τον ανήξερο, όμως η συμπεριφορά του ήταν κυνική.

«Τον πήρα και του είπα “τι έκανες ρε;” Έκανε πως δεν συνέβαινε τίποτα. Όταν του είπα ότι η Γεωργία είναι νεκρή μου είπε “ε πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη”. “Πας καλά; Δεν σε βλέπω να ταράζεσαι” του είπα “δεν ντρέπεσαι; Μόνο αυτό έχεις να πεις;” και μου απάντησε πως δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε εκείνος», είπε η γυναίκα.

«Την βρήκα την κ@@@, την ξέκανα»

Η ίδια ανέφερε ότι από την ΕΛ.ΑΣ. της ζήτησαν να του τηλεφωνήσει ξανά, προκειμένου να καταφέρει τον εντοπίσει το στίγμα του και τότε ο δράστης της είπε ότι πήγαινε σπίτι της να πιούν καφέ.

«Φοβήθηκα πολύ. Πήρα ξανά την αστυνομία και τους το είπα. Μου είπαν να απομακρυνθώ από το σπίτι και να πάω στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και να τον πάρω και πάλι τηλέφωνο», σημείωσε η γυναίκα ενώ πρόσθεσε:

«Τον πήρα πάλι τηλέφωνο. Μου είπε “την βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα πα πα πα. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω μαζί μου ένα 45αρι κι έξι, επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή”».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ