Σαλαμίνα: «Μαμά με σκοτώνει» – Τα λόγια της 43χρονης στη μητέρα της, τρεις ημέρες πριν από την δολοφονία

Έναν Γολγοθά ανεβαίνουν η μητέρα και η οικογένεια της 43χρονης, η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά του συντρόφου της, στη Σαλαμίνα. Η άτυχη γυναίκα βρήκε την δύναμη να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον 71χρονο τρεις ημέρες πριν από την δολοφονία της, βρήκε καταφύγιο στο πατρικό της σπίτι και εγκατέστησε το punik button στο κινητό της τηλέφωνο, ωστόσο, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν στάθηκε ικανό ώστε να αποτρέψει την φονική ενέδρα που της έστησε ο σύντροφός της.

Η μητέρα της 43χρονης ήταν εκείνη που εντόπισε νεκρή την κόρη της, χθες το πρωί. Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews στο Mega, ανέφερε ότι κανείς από την οικογένεια δεν περίμενε μία τέτοια τραγική εξέλιξη, περιγράφει τι συνέβη όταν το βράδυ της Παρασκευής πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον ξυλοδαρμό της 43χρονης και απευθύνει ερωτήματα για το πώς κατάφερνε ο δράστης να «μπαινοβγαίνει» στη Σαλαμίνα μετά το επεισόδιο της Παρασκευής και ενώ οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούσαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Είμαι πολύ σοκαρισμένη με αυτό που συνέβη. Έχουμε και τις ευθύνες μας ως οικογένεια. Ήταν ένα παιδί κλειστό και δεν μας έλεγε πώς της φερόταν. Το σίγουρο είναι πως δεν κακοποιούσε το παιδί. Δεν το αγκάλιαζε και όταν ο μικρός τον έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος τον έσπρωχνε. Τον τελευταίο καιρό μας εκμεταλλευόταν όλους. Τον συντηρούσα εγώ με τη σύνταξή μου και το παιδί με τα επιδόματα που έπαιρνε. Κανείς μας όμως, δεν είχε διαμαρτυρηθεί. Όσον αφορά για τον κόσμο που έλεγε πως άκουγε να φωνάζουν και να τσακώνοντας, εμάς δεν μας ειδοποίησε κανείς αλλά ούτε και την αστυνομία. Δεν είχαμε καμία, εικόνα, καμία τέτοια ένδειξη. Με πήρε την  Παρασκευή και μου είπε “μαμά με σκοτώνει”», είπε αρχικά η μητέρα της 43χρονης.

Αναφερόμενη στα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, η μητέρα του θύματος είπε: «Πήρα την αστυνομία και τους είπα να με βοηθήσουν γιατί δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω όταν πήγαινα και μου είπαν να πάω να πάρω την κόρη μου και την πάω από εκεί να κάνει μήνυση. Μετά τους ξαναπήρα, αλλά πάλι αρνήθηκαν να παρουσιαστούν. Πήγα εκεί και είδα το παιδί μου σε άθλια κατάσταση, με χτυπήματα στα πόδια και τον μικρό να κλαίει. Τους πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο αστυνομικός υπηρεσίας εκείνο το βράδυ δεν έκανε καν τον κόπο να πάει κοντά να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν το παιδί. Του είπα πως το παιδί έχει σπασμένα τα πόδια του και μου είπε να πάμε σε νοσοκομείο και να πάμε μετά να κάνουμε μήνυση. Πήγα στο Κέντρο Υγείας, το τακτοποίησα, και την επόμενη ημέρα πήγαμε πάλι το Α.Τ. Εκεί, ο διοικητής με την υπαστυνόμο μας φέρθηκαν άψογα. Έφυγαν τα περιπολικά να τον ψάξουν, αλλά δεν τον εντόπισαν. Εκ των υστέρων μαθαίνω ότι, το Σάββατο, αυτός έκανε ένα δρομολόγιο στις 5 η ώρα στο αεροδρόμιο. Η Αστυνομία τι έκανε; Πώς μπαινόβγαινε αυτός; Στο φέρι μποτ πώς περνούσε;».

Η μητέρα της 43χρονης τόνισε πως ρώτησε στην αστυνομία εάν θα πρέπει να έχουν μία κάλυψη από τις αρχές κι εκείνοι τους είπαν να πάνε να μείνουν κάπου αλλού. «Εκείνοι δηλώσανε πως μας έδωσαν χαρτί για να πάει το παιδί σε κάποια δομή, αλλά εμείς δεν πήραμε ποτέ κάποιο χαρτί, ούτε υπάρχει δομή στη Σαλαμίνα. Ουδέποτε μας είπαν κάτι τέτοιο».

«Ποτέ δεν περίμενα πως θα γύριζα από τον γιατρό και θα έβλεπα το παιδί μου νεκρό, σκεπασμένο με μία κουβέρτα. Έναν άνθρωπο που τον μαζέψαμε, τον στηρίξαμε… Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, επομένως αυτός φεύγοντας πήρε και την τσάντα της και το κινητό του μικρού. Είχε το θράσος να κάνει και όλες αυτές τις κινήσεις», κατέληξε η μητέρα της 43χρονης.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είπε με την σειρά του πως η αστυνομία δεν έδειξε ευαισθητοποίηση για το περιστατικό.

«Έχω συγκινηθεί γιατί αυτή η υπόθεση μας έχει αγγίξει όλους. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει εάν ήταν το παιδί το 15χρονο εκεί; Από την άλλη, καταγγέλλεται, πέρα από τον διοικητή, πως η αστυνομία δεν είχε καμία ευαισθητοποίηση για το γεγονός».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ