Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα SMS «αγάπης» και το ακριβό δώρο στον Ανδρέα Ηλιάδη – Η αποκάλυψη για το πανάκι της Ίριδας

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Mega, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, είχαν ανταλλάξει μηνύματα για το πανάκι της Ίριδας και όπως αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους η 34χρονη ζήτησε το τηλέφωνο της η Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελικής Τσιόλα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 9 Μαΐου 2021, είχε ζητήσει από τον Μάνο Δασκαλάκη το τηλέφωνο της Αγγελικής Τσιόλα.

Ο διάλογος:

  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.
  • Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω πίσω.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε τι είχε μεσολαβήσει και η Ρούλα ζήτησε την συγκεκριμένη στιγμή πίσω το πανάκι. Ωστόσο, οι απαντήσεις δόθηκαν από την κατάθεση του Ανδρέα Ηλιάδη στο δικαστήριο:

«Μοιράστηκα με τους συναδέλφους μου τους προβληματισμούς μου, μεταξύ άλλων και με την κυρία Τσιόλα. Δεν μου φαίνονταν λογικοί οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών και τη ρώτησα τι με συμβουλεύει. Μου συνέστησε να περιμένω να γίνει ο γονιδιακός έλεγχος. Μου είπε χαρακτηριστικά: ”Θέλω να είσαι κοντά στην οικογένεια”. Ήταν κάτι το οποίο κράτησα με ευλάβεια. Σε αυτήν την επίσκεψη της κυρίας Τσιόλα στη Μονάδα, για κάποιο λόγο, πίσω από την πόρτα βρισκόταν η μητέρα της Τζωρτζίνας. Όταν άνοιξε την πόρτα η κυρία Τσιόλα για να φύγει, η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ακόμη εκεί. Μου είπε: ”Κύριε Ηλιάδη, τα άκουσα όλα”. Της είπα πολύ ευγενικά ”δεν έχετε το δικαίωμα, δεν θα σας λέω τι συζητάω με τους συνεργάτες μου, είναι κάτι που δεν σας αφορά”».

«Η Ρούλα πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι»

Όσα είπε στην κατάθεσή του ο κ. Ηλιάδης επιβεβαίωσε της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. «Δεν γνώριζα τότε ότι είχε ζητήσει το πανάκι πίσω. Εκ των υστέρων το έμαθα όταν βγήκε στη δημοσιότητα και τη ρώτησα σχετικά με αυτό. Μου είπε ότι το ζήτησε γιατί είχε ακούσει έναν διάλογο μεταξύ Ηλιάδη και Τσιόλα. Η Ρούλα πίστευε ότι ο Ηλιάδης είχε εμμονή μαζί της, κάτι που πίστευε και ο Μάνος. Η Ρούλα πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι. Δεν τη ρώτησα τι εννοούσε με το ”κάτι περίεργο”, ούτε ρώτησα τι συζήτηση είχαν Ηλιάδης – Τσιόλα».

Έκπληκτος ο Ηλιάδης με τις γνώσεις της Ρούλας για τα φάρμακα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η επικοινωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη, όταν φρόντιζε την Τζωρτζίνα, ήταν σχεδόν καθημερινή. Μάλιστα του είχαν προκαλέσει εντύπωση οι… ειδικές γνώσεις της μητέρας σε ιατρικά θέματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστελνε απανωτά μηνύματα στον γιατρό της Τζωρτζίνας και ρωτούσε διαρκώς για τα φάρμακα. Χρησιμοποιούσε ιατρική ορολογία και ήξερε τις παρενέργειες και τις δοσολογίες και ζητούσε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα SMS «αγάπης» και το ακριβό δώρο στον γιατρό Ηλιάδη

Οι πρόσφατες δηλώσεις του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος άφησε υπαινιγμούς σε βάρος του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη για εμπορία οργάνων, έχουν προκαλέσει αίσθηση. Οι ισχυρισμοί αυτοί, ωστόσο, προκαλούν προβληματισμούς, καθώς όπως έγινε γνωστό το καλοκαίρι του 2021, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ως δώρο ένα ακριβό ρολόι στον κ. Ηλιάδη, το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε να δεχτεί.

Σύμφωνα με το LiveNews, το καλοκαίρι του 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης επέλεξαν να κάνουν δώρο στον κ. Ηλιάδη ένα ακριβό ρολόι. Ωστόσο, ο γιατρός αιφνιδιάστηκε μόλις είδε το δώρο τους, με τον ίδιο να απαντά πως ποτέ δεν του έχει δώσει γονέας παιδιού που έσωσε τόσο ακριβό δώρο και τους ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να το δεχτεί. Όμως, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης αρνήθηκαν να δεχτούν πίσω το δώρο και το άφησαν πάνω στο γραφείο του γιατρού. Ο Ανδρέας Ηλιάδης στη συνέχεια χάρισε το ακριβό ρολόι σε μία οικογένεια που είχε οικονομικά προβλήματα.

Επίσης τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου δείχνουν πως είχε σε εκτίμηση τον εντατικολόγο.

«Καλημέρα σας. Πολλά μπράβο σας για ακόμη μία φορά, αν και με βλάβες καταφέρατε να είναι πλάι στους γονείς του. Συγχαρητήρια, έχετε άγρια χέρια. Καλή σας ξεκούραση, φιλιά από την Τζωρτζίνα», γράφει σε μήνυμα προς τον Ανδρέα Ηλιάδη στις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Στις 30 Νοεμβρίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε το εξής μήνυμα: «Χρόνια σας πολλά, με υγεία, να σας έχει ο Άγιος καλά και να σας δίνει δύναμη σε εσάς και την οικογένειά σας. Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης της πόλης μας και εσείς είστε ο προστάτης των παιδιών μας. Πολύχρονος. Μάνος, Ρούλα, Τζωρτζίνα».

Στις 22 Οκτωβρίου: «Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 5 στο κτήμα Άμπελος θα κάνουμε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να έρθετε να σβήσετε μαζί τη τούρτα της, γιατί αυτά τα γενέθλια σας ανήκουν, σε εσά και σε εκείνη».

Στις 5 Ιουνίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Ανδρέας Ηλιάδης είχαν την εξής στιχομυθία:

  • Πισπιρίγκου: Εντάξει γιατρέ μου, θέλετε να κάνω αίτηση για αντίγραφο ιατρικού φακέλου πλήρες με όλες τις εξετάσεις;
  • Ηλιάδης: Θα ήταν χρήσιμο, ναι, για όλους μας.
  • Πισπιρίγκου: Οκ, θα το κάνω εγώ σήμερα. Καλή σας ξεκούραση και χαίρομαι πάρα πολύ που θα έρθει η κόρη μας στα χέρια σας πάλι. Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ