Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δέχομαι απειλές για την ζωή μου» – Ξέσπασε η ιατροδικαστής που αμφισβητεί την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας

Ξέσπασε η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία αμφισβητεί την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας. Καταθέτοντας στο δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για την δολοφονία της κόρης της, η ιατροδικαστής ανέφερε ότι βάλλεται χωρίς λόγο και ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές για την ζωή της.

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν υφίσταται η δηλητηρίαση από κεταμίνη» – Τι κατέθεσε η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου

Η ιατροδικαστής βρέθηκε για δεύτερη ημέρα σήμερα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, προτεινόμενη από την υπεράσπιση. Δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από την έδρα για την θέση που έχει εκφράσει ότι η Τζωρτζίνα δεν πέθανε από ισχυρή δόση κεταμίνης, αλλά από υποθρεψία, σε συνδυασμό με λοίμωξη του αναπνευστικού και επιληψία, που προκάλεσαν ανακοπή.

Έπειτα από πολλές ερωτήσεις που είχε δεχτεί και ούσα έντονα φορτισμένη, η ιατροδικαστής άρχισε να φωνάζει προς την έδρα χτυπώντας τα χέρια της στο βήμα, θεωρώντας πως αμφισβητείται:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν υπόδειγμα μάνας, δεν θα σκότωνε τα παιδιά της» κατέθεσε η μητέρα της – Τι είπε ο πατριός της

«Μ’ έχετε εδώ έξι ώρες! Μου λέτε πως δεν διαβάζω τα ιατρικά έγγραφα! Μου λέτε ότι δεν έχω γνώση… Εμένα; Που είμαι εδώ, δέχομαι απειλές για την ζωή μου; Λέτε πως δεν έχω γνώσεις ιατρικής; Δεν αντέχω άλλο! Ποιο όφελος έχω; Βάλλομαι χωρίς λόγο. Για ποιο λόγο νομίζετε ότι ήρθα εδώ; Να υπερασπιστώ την κατηγορούμενη; Δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ. Ζητώ συγγνώμη άλλα έχω εξαντλήσει τα περιθώρια γι’ αυτά που ακούγονται. Αν ο κ. Μπουζιάνης (σσ. ιατροδικαστής) είχε λάβει τον ιατρικό φάκελο του παιδιού δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Αν είχε δώσει σαφή απάντηση δεν θα ήμουν εδώ» φώναζε η κ. Δημακοπούλου.

Η πρόεδρος προσπάθησε να ηρεμήσει την μάρτυρα λέγοντάς της, ότι δεν την εκφόβισε το δικαστήριο: «Αν είστε φορτισμένη συναισθηματικά δεν αφορά εμάς. Είμαστε εδώ για να δικάσουμε μια υπόθεση και θέλουμε να δούμε τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν σας κατηγορήσαμε για κάτι και δεν κατάλαβα από τι πυροδοτήθηκε όλο αυτό» της ανέφερε.

Δίκη Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα ήταν άψογη ως μητέρα» – Τι κατέθεσαν η αδελφή της και ο θείος της

Κατά την άποψη της ιατροδικαστού, η κατάσταση της υγείας της Τζωρτζίνας ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη, όταν διακομίστηκε στο Παίδων στην Αθήνα, καθώς το παιδί είχε λοίμωξη του αναπνευστικού και ενδεχομένως είχε ήδη ξεκινήσει να έχει πνευμονικό οίδημα.

«Είχε επιληψία, είχε και λοίμωξη. Ένα παιδί σε πέντε μέρες έχει κάνει 14 περιστατικά. Ήδη από το προηγούμενο 24ωρο το παιδί είχε σταδιοδρομηθεί. Πόσο άλλο να αντέξει ένα παιδί;», ανέφερε η μάρτυρας για τις ημέρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στα τέλη Ιανουαρίου 2022.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ