Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν υπόδειγμα μάνας, δεν θα σκότωνε τα παιδιά της» κατέθεσε η μητέρα της – Τι είπε ο πατριός της

«Δεν θα σκότωνε τα παιδιά της, ήταν μάνα μπορεί καλύτερη και από εμένα. Εγώ δούλευα, μπορεί να μην μπορούσα να της προσφέρω πολλά, η Ρούλα μου όμως ήταν πάνω στα παιδιά της. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Πιστεύω στην αθωότητά της», είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτοντας στο δικαστήριο.

Δίκη Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα ήταν άψογη ως μητέρα» – Τι κατέθεσαν η αδελφή της και ο θείος της

Της Άννας Κανδύλη 

Εξεταζόμενη δε από την εισαγγελέα της έδρας, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά είπε:

Δίκη Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για 15ήμερη διακοπή

«Έχω επιβαρυνθεί πολύ ψυχολογικά. Έχω χάσει τρία εγγόνια, ένα ένα έφευγε, και το παιδί μου είναι στη φυλακή. Ήρθε η Ίριδα για να δώσει χαρά και έφυγε πάλι, μας τα πήρε ο Θεούλης».

Για την κόρη της η μάρτυρας είπε πως ήταν ένα ήσυχο παιδί, καλή μαθήτρια που μεγάλωσε αρκετά με τη γιαγιά και τον παππού, λόγω της δικής της εργασίας. Όσο για τις σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με το Μάνο Δασκαλάκη, τις χαρακτήρισε πολύ καλές. «Ήρθε και πέρασε», είπε όταν μάλιστα ρωτήθηκε για την εξωσυζυγική σχέση του πρώην άντρα της κόρης της.

Δίκη Πισπιρίγκου: Ένταση και μηνύσεις από τον Αλέξη Κούγια – Τι κατέθεσε παιδίατρος για τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

Όπως και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, και η μητέρα της μίλησε για έναν κλειστό άνθρωπο που «Το συναίσθημα το έβγαζε, όχι μπροστά σε άλλους» ενώ για το πώς εκδήλωσε το πένθος της για το θάνατο της Μαλένας, είπε πως «κάθε μέρα πήγαινε στο νεκροταφείο, έκλαιγε συνέχεια στο σπίτι, έκλαιγε και στο νεκροταφείο. Δε μπορούσε να το συνειδητοποιήσει».

Πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου: Ήταν πρότυπο μάνας και συζύγου

Για άψογη μάνα μίλησε και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αναφερόμενος στο τι συνέβη μια ημέρα πριν εκδηλώσει το πρώτο επεισόδιο η Τζωρτζίνα, είπε πως το παιδί διαμαρτυρήθηκε για έντονο πόνο, και πως «Ήταν η τελευταία φορά που άκουσα τη Τζωρτζίνα μου. Επειδή κόρναρα για να την πάω στο Καραμανδάνειο είπε “παππού πάμε γάμο;“. Τελευταία φορά…» ξεσπώντας σε δάκρυα.

«Η προσωπικότητα της Ρούλας είναι δυνατή. Για μένα είναι πρότυπο. Ήταν άρτια μάνα. Δεν ξέρω αν το έβλεπε κι ο άντρας της αυτό, αλλά ήταν ευχαριστημένος. Ήταν πρότυπο μάνας και συζύγου» είπε ο μάρτυρας.

Πρόεδρος: Πώς είναι το πρότυπο για εσάς;

Μάρτυρας: Ήταν δίπλα στα παιδιά της. Τα φρόντιζε, τα έπλενε, τα τάιζε, ήταν δίπλα τους, μαγείρευε στον άντρα της. Εγώ επειδή ταξίδευα πολύ αυτά δεν τα έχω ζήσει κι όταν την έβλεπα χαιρόμουν.

Υποστήριξε επίσης πως αν δεν είχε καθυστερήσει ο αναισθησιολόγος με τη διασωλήνωση, το παιδί μπορεί να είχε σωθεί.

Πρόεδρος: Τι ξέρετε για τον κ. Χασαπόπουλο;

Μάρτυρας: Στις 11 Απριλίου μίλησα το μεσημέρι με βιντεοκλήση με τη Τζωρτζίνα. Το απόγευμα μας πήρε και μας είπε ότι δεν είναι καλά το παιδί και να πάμε στο νοσοκομείο. Γύρω στις 18.30; Δεν θυμάμαι καλά τις ώρες, τι διαφορά έχει;

Πρόεδρος: Ότι στις 18.30 δεν είχε συμβεί το επεισόδιο! Αυτή τη διαφορά έχει!

Μάρτυρας: Εγώ δεν είδα τον κ. Χασαπόπουλο. Άκουσα και από τον σύζυγο της μητέρας του κ. Δασκαλάκη ότι ο γιατρός άργησε να έρθει. Και από το στόμα του κ. Δασκαλάκη ότι ο γιατρός ήρθε 10 λεπτά μετά από αυτόν!» είπε ο μάρτυρας ενώ απάντησε πως δε γνωρίζει από τι πέθανε τελικά το παιδί αλλά θυμόταν «ότι ήθελε το παιδί της ΜΕΘ. Να έχει μεγαλύτερη προσοχή. Αυτό θυμάμαι από το Ριο. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει δυσαρέσκεια για τους γιατρούς».

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ