Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Ρόδου: Ένας 70χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης σε σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος.
- Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα επί της οδού Ηρακλειδών, ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή.
- Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ η Τροχαία Ρόδου διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, στη Ρόδο. Ένας 70χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/6), όταν το δίκυκλό του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα επί της οδού Ηρακλειδών, ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή, σύμφωνα με τη Ροδιακή.
Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται από τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.
Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργούν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.
