Ρόδος: Νεκρός 70χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο – Συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου

Στη Ρόδο, ένας 70χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/6) σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το δίκυκλό του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος. Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη και κρατείται, ενώ η Τροχαία Ρόδου διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος στην οδό Ηρακλειδών, μεταξύ Ιαλυσού και Κρεμαστής.

ΕΚΑΒ, ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ekav, asthenoforo

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Ρόδου: Ένας 70χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης σε σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος.
  • Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα επί της οδού Ηρακλειδών, ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή.
  • Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ η Τροχαία Ρόδου διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, στη Ρόδο. Ένας 70χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/6), όταν το δίκυκλό του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα επί της οδού Ηρακλειδών, ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή, σύμφωνα με τη Ροδιακή.

Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται από τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργούν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.