Πύργος: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την επίθεση στον 14χρονο—Τον περικύκλωσαν και τον χαστούκισαν

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ένας 14χρονος, έξω από εκκλησία στον Πύργο. Δύο μεγαλύτερα παιδιά, ένας 16χρονος και ένας 18χρονος, περικύκλωσαν τον ανήλικο και του έριξαν χαστούκια στο πρόσωπο, ενώ εκείνος τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν. 

Ένα άλλο πρόσωπο παρέμεινε σε μικρή απόσταση από το σημείο και κατέγραψε τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο.

Στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων, το ανήλικο θύμα διακρίνεται να δέχεται δύο χαστούκια στο πρόσωπο. Ο 16χρονος του είπε να σηκωθεί και τον χτύπησε ξανά. Τα χτυπήματα συνεχίστηκαν και όπως φαίνεται, είχε πλέον πλησιάσει κι ο 18χρονος που λίγο νωρίτερα στεκόταν πιο πίσω.

Πολύ κοντά και ένα μικρότερο παιδί, το οποίο απομακρύνθηκε την ώρα της επίθεσης. Η λήψη ολοκληρώθηκε όταν κάποιοι φώναξαν στους δράστες να σταματήσουν.

Τα παραπάνω συνέβησαν κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Πύργου, πριν από περίπου 10 ημέρες. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα social media και αμέσως μετά αναλύθηκε καρέ – καρέ από τους αστυνομικούς που ήδη έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες και έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει διαστάσεις όταν ο πατέρας του παιδιού έκανε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα και μίλησε για αλλεπάλληλα περιστατικά βίας, που έχουν σαν αποτέλεσμα μικρά παιδιά να φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 14χρονου, ο γιος του έχει στοχοποιηθεί. Δέχτηκε επίθεση στις 8 Αυγούστου και άλλη μία την περασμένη Παρασκευή, με τους δράστες να τον απειλούν και να τον προειδοποιούν ότι θα συνεχίσουν να τον έχουν στο στόχαστρο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το mega, είναι πολύ πιθανό οι εικόνες να σχετίζονται με τους βανδαλισμούς στο 4ο Γυμνάσιο Πύργου τον περασμένο χειμώνα και τις καταγγελίες που είχαν γίνει τότε για την δράση νεαρών τσιγγάνων.

Η χθεσινή αστυνομική επιχείρηση για την προσαγωγή των νεαρών, έγινε την ώρα που στην εκκλησία βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος, χωρίς να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί βρίσκεται ήδη στα χέρια εισαγγελέα, με τις εικόνες βίας να έχουν αναστατώσει ολόκληρη την πόλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ