Σίσσυ Χρηστίδου: “Σ’ αγαπώ με όση δύναμη το σώμα μου αντέχει”—Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της

Χαρές είχε την Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022, η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού ο γιός της, Μιχαήλ-Άγγελος, είχε τα ένατα γενέθλια του. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή τα γενέθλια του παιδιού της έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media προκειμένου να του πει “χρόνια πολλά”.

H ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία εμφανίζεται η Σίσσυ Χρηστίδου με φουσκωμένη κοιλίτσα, δύο εικόνες της με τον νεογέννητο τότε γιο της και μια ακόμη, στην οποία φαίνεται η παρουσιάστρια και ο Μιχαήλ-Άγγελος στην αγκαλιά του μεγάλου αδελφού του, Φίλλιπου-Ραφαήλ.

Τα τρυφερά στιγμιότυπα συνόδευσε με ένα κείμενο, στο οποίο αναφέρεται στον μικρό της γιο με λόγια καρδιάς.

«29.08.13. Η μαγική μέρα που γεννήθηκες και γέμισες με λευκόχρυσο φως τη ζωή μου..

Και από ποτέ σε φωνάζω «ηλιαχτίδα» μου… και πάντα θα ‘σαι… Πως να φυλάξω μάτια μου το φως αυτό… πόσες ασπίδες γύρω να προτάξω… Μόνη της η αγάπη μου είναι αρκετή..; Πως να ημερέψω μέσα μου τη λέαινα μην βγει… Σ’ αγαπώ με όση δύναμη το σώμα μου αντέχει και ελπίζω και εύχομαι μοναχή της να αρκεί, γύρω σου να τυλίγεται, τα πάντα να θωρεί… Χρόνια σου πολλά Μιχαήλ μου, Άγγελε μου.. Χρόνια πολλά, χρόνια γερά, χρόνια χαρούμενα…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε την δημοσίευση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ