Σπύρος Μπιμπίλας: Ζητώ συγγνώμη και δημόσια από τον Γιώργο Μάγγα

Συγγνώμη και δημόσια ζήτησε από τον Γιώργο Μάγγα, ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά το ατυχές περιστατικό με την ανακοίνωση ότι δήθεν πέθανε ο βιρτουόζος του κλαρίνου.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την συγκεκριμένη ανάρτηση και το τι είχε προηγηθεί, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Εξήγησε, δε, ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Γιώργο Μάγγα και του ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, που δεν προήλθε από τον ίδιο, όπως τόνισε.

«Αυτή η στραβοτιμονιά δεν προέρχεται από μένα. Η δημοσιογραφία δεν είναι πάντα καθαρή είναι και κίτρινη. Όταν κάποιος δημοσιογράφος δημοσιεύει από λάθος του έναν θάνατο επειδή είχε πεθάνει ένας ξάδελφος του Γιώργου Μάγγα …  εγώ το βλέπω από τον δημοσιογράφο, δεν είμαι Σέρλοκ Χολμς, και το δημοσιεύω. Έκαναν πρωτοσέλιδα με αισχρά πρωτοσέλιδα του στιλ ‘το κοράκι ο Μπιμπίλας πέθανε τον Μάγγα’. Και ένας γνωστός δικηγόρος δεν θα πω το όνομά του έβγαλε οχετό εναντίον μου με αυτή την αφορμή. Όλοι αυτοί να ξέρουν ότι εγώ θα απαντήσω, δεν θα τα αφήσω έτσι αυτά τα πράγματα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μόλις ενημερώθηκε για το λάθος, όπως είπε, ζήτησε αμέσως συγγνώμη, κατέβασε την ανάρτηση και έψαξε να βρει το τηλέφωνο του Γιώργου Μάγγα.

«Τον άνθρωπο τον εκτιμώ βαθύτατα και τον πήρα να του ζητήσω συγγνώμη διότι δεν προερχόταν από εμένα το λάθος αλλά από άλλον ο οποίος δεν βγήκε δημοσίως να πει ‘παιδιά εγώ το έχω κάνει’, και φάνηκε ότι κάποιοι δημοσιογράφοι δεν είναι τόσο καθαροί».

«Ο Γιώργος Μάγγας στην αρχή ήταν στεναχωρημένος, αλλά μετά το κατάλαβε και θα πάω και στη Λιβαδειά να τον συναντήσω … Ζητώ συγγνώμη και δημόσια από τον πολύ αξιαγάπητο αυτόν άνθρωπο», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ