Πηγή Δεβετζή: Το μήνυμά της στις γυναίκες μετά την αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Το δικό της μήνυμα στις γυναίκες έστειλε η Πηγή Δεβετζή, η οποία προχώρησε σήμερα σε μία καταγγελία-σοκ, ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα του αθλητισμού στη χώρα μας.

Απευθυνόμενη σε όσες γυναίκες έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις με τη δική της, η πρώην αθλήτρια του τριπλούν είπε: “ποτέ δεν είναι αργά, γιατί παλαιότερα μπορεί να φοβόμασταν, δεν ήταν τόσο άνετα τα πράγματα. Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε… Ας ακολουθήσουμε τη θετική πλευρά της ζωής”.

Πηγή Δεβετζή: Ήθελε να με εκδικηθεί

Η Πηγή Δεβετζή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, αποκάλυψε ότι όταν ως νεαρή γυναίκα ήρθε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα του αθλητισμού στη χώρα μας.

“Με είχε καλέσει μια ημέρα στο γραφείο του για να μιλήσουμε για θέματα αθλητισμού και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ… Δόξα τω Θεώ εκείνη τη στιγμή, με βοήθησε ο Θεός, χτύπησε το τηλέφωνο. Πώς βλέπεις τις ταινίες που βλέπεις κάποιον που θέλει να ασελγήσει επάνω σου και σου κόβεται η φωνή. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω, πάγωσα… Χτύπησε το δικό του τηλέφωνο και ήταν κάποιος απ’ έξω, ευτυχώς, κι έτσι προσπάθησα να ξεφύγω”, περιέγραψε.

Πηγή Δεβετζή

Αναφερόμενη στον δράστη, τον οποίο δεν κατονόμασε, σημείωσε ότι έπειτα από την επίθεση “έκανε πως δεν συνέβαινε τίποτα, αλλά ήμουν σίγουρη ότι ήθελε να με εκδικηθεί επειδή δεν τα κατάφερε… Δεν ξαναπροσπάθησε, ίσως να φοβήθηκε κιόλας”.

Πηγή Δεβετζή: Δεν έχω εμπιστοσύνη πια στους άνδρες

Μιλώντας για τη σχέση της με τους άνδρες, έπειτα απ’ αυτό που της συνέβη, εξομολογήθηκε ότι “δεν είχα εμπιστοσύνη”. “Είμαι μόνη μου εδώ και πέντε χρόνια”, είπε για να προσθέσει πως “Είμαι απόμακρη με τους άνδρες, δεν έχω εμπιστοσύνη πια. Φυσικά θέλω να βρω έναν άνθρωπο, που να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να κάνω οικογένεια…”.

Σημείωσε, δε, ότι κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ από την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε έπειτα από πολλά χρόνια “και αφού το δούλεψα κυρίως με τον εαυτό μου και με τη βοήθεια πνευματικών ανθρώπων”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ