Πηγή Δεβετζή: Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για τον Γεωργούλη – Αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε

«Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου» τόνισε η Πηγή Δεβετζή μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από όσα είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία εναντίον του.

Αλέξης Γεωργούλης: Οι επόμενες κινήσεις των δικηγόρων του – Το χρονικό και οι πολιτικοί διαξιφισμοί

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Για κάποιον σκοπό έγινε όλο αυτό. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα» είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1 η Πηγή Δεβετζή, ενώ αναφέρθηκε στην καταγγέλλουσα ότι “δεν ξέρω ποια είναι αυτή”.

Σήμερα η Πηγή Δεβετζή υποστήριξε ότι η δήλωσή της παρερμηνεύτηκε. Μιλώντας στον ALPHA, επεσήμανε ότι «χαίρομαι και θαυμάζω τους ανθρώπους και ειδικά τους Έλληνες όταν βρίσκονται και τιμούν την πατρίδα από όλες τις γωνιές του κόσμου και πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου για έναν άνθρωπο που γνωρίζω ως ευγενή. Έπεσα από τα σύννεφα όταν το άκουσα. Η δήλωσή μου παρερμηνεύτηκε. Υποστήριξα έναν άνθρωπο γιατί τον γνωρίζω. Ουδέποτε δεν θα ήθελα καμία γυναίκα να βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά. Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη και αν έχει συμβεί θα είμαι η πρώτη που θα το καταδικάσει».

Αλέξης Γεωργούλης: Πληροφορίες για νέες καταγγελίες εις βάρος του – Με ποια ποινή κινδυνεύει αν βρεθεί ένοχος

Το μήνυμα που της έστειλε

Όπως ανέφερε η φίλη του ευρωβουλευτή, τού έστειλε μήνυμα χθες και του είπε όλα όσα ακούγονται για εκείνον και ότι βγήκε και η ίδια και μίλησε.

“Μου απάντησε το πρωί και έγραψε ότι είναι τρελό αυτό που γίνεται, αυτό που συμβαίνει”  υποστήριξε στον ALPHA η Πηγή Δεβετζή.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποιοι είναι οι δύο Βέλγοι «σούπερ σταρ» δικηγόροι του – Η στενή φιλία με την Ελληνίδα συνήγορό του

Επεσήμανε ακόμη ότι δεν ξέρει την καταγγέλλουσα και πρόσθεσε ότι “φαντάζομαι πως ο Αλέξης θα έχει τρελαθεί”. Όπως τόνισε η ίδια, “με ενοχλεί η ανθρωποφαγία. Ας περιμένουμε την Δικαιοσύνη”.

Η Πηγή Δεβετζή ανέφερε ότι πριν από λίγο καιρό είχε συναντήσει τον ηθοποιό στις Βρυξέλλες, όπου εκείνη και συναθλητές της είχαν προσκληθεί στο Ευρωκοινοβούλιο για ενημέρωση και όπως είπε “δεν ήταν καθόλου προβληματισμένος και κάναμε και πολλή πλάκα. Ήταν κι άλλοι αθλητές που τους γνωρίζει και μας είπε ότι θα μας συναντήσει σε ένα εστιατόριο. Μόνο χαβαλέ κάναμε και συζητήσαμε και για το πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στο εξωτερικό”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ