Πάτρα: Οι δύο διαφορετικές εκδοχές για το θανατηφόρο τροχαίο – «Έχω μουρλαθεί» λέει συγγενής του 20χρονου

Η Πάτρα έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το τροχαίο που στέρησε τη ζωή από τον 20χρονο Γιάννη και τον συνεπιβάτη και φίλο του Γιώργο, που «έσβησαν» πάνω στην άσφαλτο όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Πάτρα: Το Σάββατο οι κηδείες των δύο νέων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο με μηχανή

Οι δύο νέοι ήταν αδελφικοί φίλοι. Λάτρευαν τις μηχανές και το μοιραίο εκείνο βράδυ βγήκαν για την καθιερωμένη τους βόλτα. Φίλοι των παιδιών τοποθέτησαν λίγα φαναράκια στο σημείο του δυστυχήματος. Συγκέντρωσαν ό,τι απέμεινε από την μοιραία κόκκινη μηχανή και τα άφησαν δίπλα στο διαλυμένο στροφόμετρο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στην συμβολή με την Αρέθα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να περάσουν με κόκκινο και να συγκρουστούν με το μαύρο αυτοκίνητο που επιχειρούσε εκείνη την ώρα να στρίψει.

Άλλη εκδοχή δίνουν οι συγγενείς των δύο νεαρών.

«Δεν μπορώ να πω… είμαστε συγγενείς… Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο… έχω ‘’μουρλαθεί’’ από το πρωί», είπε ένας συγγενής του 20χρονου.

«Αυτό που μαθαίνω γιατί είναι πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένεια, είναι ότι το τροχαίο συνέβη γιατί κάποιος πέρασε με κόκκινο. Μου έχουν πει ότι αυτός που πέρασε με κόκκινο ήταν το αυτοκίνητο».

Την ώρα που η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, δύο οικογένειες στην Πάτρα θρηνούν τα παιδιά τους.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος ακαριαίος. Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός του ΙΧ ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ