Πάτρα: “Να μιλήσει το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει τις κηδείες των παιδιών” – Τι λέει ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών

Την προσωπική του άποψη για την υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια, διατύπωσε δημόσια ο Χρήστος Ρουγκάλας.

Ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών και στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια πίσω από τους θανάτους των τριών κοριτσιών, επικαλέστηκε τα όσα αναφέρουν οι γιατροί και υπέδειξε τη μητέρα ως “αποκλειστικά υπεύθυνη”.

“Εκεί στη γειτονιά της, όμως, ας ανοίξουν τα στόματα να μιλήσουν οι γείτονες, να μιλήσει το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει τις κηδείες των παιδιών”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Ρουγκάλας σε δηλώσεις του στο Mega.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στις κηδείες, υποστήριξε ότι “εδώ βγαίνει από αναρτήσεις της ότι ευχαριστούσε τα παιδιά που δουλεύουν σε ντελίβερι στην Πάτρα, γιατί έκαναν έρανο να τους δώσουν για να κηδέψουν ένα από τα παιδιά τους και μετά από έναν μήνα, ο άντρας της πήγε και πήρε μοτοσικλέτα. Και το ποστάριζε. Αυτά είναι όλα ανεβασμένα και στο Twitter και στο Facebook”.

Ο Χρήστος Ρουγκάλας έκανε έκκληση στην Αστυνομία να εξετάσει τα συγκεκριμένα ζητήματα και να προχωρήσει γρήγορα την έρευνα, δηλώνοντας την αντίθεσή του με τις “τακτικές λιντσαρίσματος”.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών, ερευνάται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

“Κλειδί” θεωρείται το πόρισμα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, που κατέληξε τον Ιανουάριο.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα καθυστερήσουν ενδεχομένως και ένα μήνα, καθώς οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας αποφάσισαν να στείλουν τον κύριο όγκο των δειγμάτων σε εργαστήριο του εξωτερικού για εξειδικευμένες αναλύσεις, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ