Βασιλική Θάνου: Η απάντησή της για το ηχητικό Βγενόπουλου

“Άθλιες συκοφαντίες” σε βάρος της καταγγέλλει η Βασιλική Θάνου, σε δήλωσή της με την οποία σχολιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, από τη συνομιλία που είχε ο Ανδρέας Βγενόπουλος με τρίτο πρόσωπο. Στη συνομιλία αυτή υπήρχε αναφορά στην Βασιλική Θάνου. Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε καταγγείλει ότι είχε υποστεί εκβιασμό.

Η Βασιλική Θάνου κάνει λόγο για κατασκευασμένη σε βάρος της “άθλια συκοφαντία από τον τότε ελεγχόμενο από τη Δικαιοσύνη Ανδρ. Βγενόπουλο” και επισημαίνει ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων της “εναντίων όσων ανακυκλώνουν τις άθλιες συκοφαντίες σε βάρος μου, οι οποίες διερευνήθηκαν και αρχειοθετήθηκαν από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από το 2016”.

Η δήλωση της Βασιλικής Θάνου:

Αναλυτικά, η Βασιλική Θάνου αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου, Προέδρου Αρείου Πάγου επίτ.

πρώην Πρωθυπουργός

Η απάντηση στο εύλογο ερώτημα που γεννάται σε όλους, για ποιο λόγο τώρα και μετά πάροδο έξη (6) χρόνων), κάποιοι θυμήθηκαν να «αναμασήσουν» την κατασκευασμένη σε βάρος μου άθλια συκοφαντία από τον τότε ελεγχόμενο από τη Δικαιοσύνη Ανδρ. Βγενόπουλο, είναι η εξής: Σε περίοδο που ο κόσμος αγωνιά για το πώς θα πληρώσει το ρεύμα, το πετρέλαιο, τη βενζίνη και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, που οι τιμές τους ανεβαίνουν καθημερινά, κάποιοι, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από τα σοβαρά καθημερινά τους προβλήματα, εμπλέκοντας το όνομά μου σε υπόθεση διαφθοράς. Και ταυτόχρονα να δικαιολογηθούν έτσι, και στο εσωτερικό και στα Ευρωπαϊκά Όργανα, όπου τα πρόσωπα αυτά είναι πολύ εκτεθειμένα, εξ αιτίας των ποινικών διώξεων σε βάρος των Εισαγγελέων και των δημοσιογράφων, που ερευνούσαν τη διαφθορά στην υπόθεση Novartis και στη Λίστα Λαγκάρτ.

Προφανώς, δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι κατά τη διάρκεια της τεσσαρακονταετούς υπηρεσίας μου στη Δικαιοσύνη, ήμουν από εκείνους που δεν δέχθηκαν ποτέ να συγκαλύψουν τη διαφθορά.

Επιφυλάσσομαι για την άμεση άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου, εναντίων όσων ανακυκλώνουν τις άθλιες συκοφαντίες σε βάρος μου, οι οποίες διερευνήθηκαν και αρχειοθετήθηκαν από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από το 2016.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ