Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Γρεβενά: Περιπέτεια για αγοράκι που τραυματίστηκε στο χέρι – Αγώνας δρόμου για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας

Aίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για ένα αγοράκι από τη Δεσκάτη Γρεβενών, όταν το βράδυ της Πέμπτης (18/10), έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο χέρι έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του και οι γονείς του με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο αποφάσισαν να το μεταφέρουν στη Λάρισα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Έτσι, με την συνδρομή ανδρών της ΕΛΑΣ, οι οποίοι συνόδευαν με περιπολικά και μηχανές το ιδιωτικό αυτοκίνητο ανοίγοντας το δρόμο, η οικογένεια έφτασε εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια συνοδεύτηκε ως τα όρια της Ελασσόνας από περιπολικό του Α.Τ. Δεσκάτης και στη συνέχεια ανέλαβε περιπολικό της Ελασσόνας με τη συμπαράσταση και μονάδων της Λάρισας μεταφέροντας σε σύντομο χρονικό διάστημα το παιδί και τους γονείς του με ασφάλεια στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή – Το αίμα σε μαχαίρι χούλιγκαν και οι συνομιλίες που «δείχνουν» τον δράστη

Νέες πληροφορίες που αφορούν στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο των κιτρινόμαυρων στην Νέα Φιλαδέλφεια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Mega, ίχνη DNA του δολοφονηθέντα Μιχάλη Κατσουρή, εντοπίστηκαν σε μαχαίρι που ανήκει σε χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έχει συλληφθεί για τα αιματηρά επεισόδια.

Συγκεκριμένα, στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός από τους Κροάτες χούλιγκαν βρέθηκε σταγόνα με αίμα που ανήκει στον δολοφονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο ίδιο μαχαίρι, έχουν βρεθεί δείγματα DNA και άλλου ατόμου με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να δυσχεραίνει τις έρευνες των αρχών.

Συνεπώς, δεν είναι δυνατό οι αρχές να φτάσουν στο πρόσωπο, στο οποίο θα πρέπει να αποδοθούν κατηγορίες.

Την ίδια ώρα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, φέρεται να έχουν βρεθεί στο κινητό τηλέφωνο χούλιγκαν που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. μηνύματα τα οποία αναφέρονται σε τρία πρόσωπα.

Μάλιστα τα πρόσωπα αυτά, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, έγραφαν στα μηνύματά τους πως γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη.

Τέλος, σε περίπτωση που τα παραπάνω επαληθευτούν τα τρία αυτά άτομα αναμένεται να κληθούν από τις Αρχές για να καταθέσουν στις Αρχές για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Τροχαίο στην Λαμία: Oδηγός αυτοκινήτου παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Λαμία.

Σύμφωνα με το Lamianow.gr, το τροχαίο έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Νικοπόλεως και Οδυσσέα Ελύτη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σύγκρουση σημειώθηκε όταν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα παραβίασε STOP.

Από τη σύγκρουση ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί ωστόσο χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει τους οδηγούς στο νοσοκομείο Λαμίας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η τροχαία Λαμίας.

Άγιος Παντελεήμονας: Προσαγωγή αλλοδαπού που μπήκε σε εκκλησία με μαχαίρι

Στην προσαγωγή ενός αλλοδαπού, ο οποίος μπήκε με μαχαίρι σε εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, το απόγευμα της Πέμπτης (19/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άνδρας από την Συρία πήγε στην εκκλησία και άρχισε να προσεύχεται, ωστόσο, ορισμένοι από τους παριστάμενους έκριναν ότι η συμπεριφορά του ήταν ύποπτη, φοβήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή προχώρησαν στην προσαγωγή του αλλοδαπού, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι γνωστός στην περιοχή.

Καλλιθέα: Τρόμος για υπαλλήλους περιπτέρων – Δύο «χτυπήματα» από ληστές υπό την απειλή όπλου – ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές τρόμου έζησαν υπάλληλοι περιπτέρων που βρίσκονται στην περιοχή της Καλλιθέας, όταν αυτά «χτυπήθηκαν» από τους ίδιους ληστές με διαφορά λίγων ημερών. Τα περιστατικά σημειώθηκαν στις οδούς Δαβάκη (18/10) και Δημοσθένους (13/10).

Όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο του kallitheacity.gr, στο περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Δαβάκη, οι δράστες κατάφεραν να μπουκάρουν στο περίπτερο από την πίσω πλευρά, με τον έντρομο υπάλληλο να τους αφήνει να αρπάξουν όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο εκείνη την στιγμή.

Στην δεύτερη περίπτωση, στην οδό Δημοσθένους, οι ίδιοι δράστες, προσπάθησαν να μπουν πάλι από την πίσω πλευρά του περιπτέρου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν αυτή τη φορά. Απτόητοι ωστόσο, κατευθύνθηκαν στην μπροστινή πλευρά, και απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο.

Σημειώνεται πως, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, οι δράστες έχουν συλληφθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ