Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η απάντησή του σε δημοσίευμα που τον θέλει να παντρεύεται με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να ετοιμάζεται να παντρευτεί με πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», απάντησε ο ίδιος και μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνος,  είναι σε σχέση με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks»

Επιπρόσθετα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι έχουν ανακοινώσει στον στενό τους κύκλο την πρόθεσή τους να παντρευτούν στο άμεσο μέλλον.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να ντύνεται γαμπρός το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ», είπε συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης.

«Έχω μια ειλικρινή φιλιά με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις, αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω», συμπλήρωσε ο ίδιος στις δηλώσεις τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ