Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Σεισμός 3,6 ρίχτερ στον Τύρναβο – Τι είπε ο Ευθύμης Λέκκας στο enikos.gr

Για τον σεισμό μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Τύρναβο μίλησε στο enikos.gr ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Ευθύμης Λέκκας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, αποτελεί μετασειμό στον σεισμό μεγέθους 6,5 ρίχτερ που έλαβε χώρα στην περιοχή στις 3 Μαρτίου το 2021.

Ταυτόχρονα ο κ. Λέκκας σημείωσε, ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε μεγάλο τμήμα της Λάρισας, ωστόσο εμφανίστηκε καθησυχαστικός τονίζοντας πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε δυτικά του Τυρνάβου στις 12:06 της Τρίτης 18 Απριλίου, είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 5 χλμ. και επίκεντρο τα 3 χλμ.

Σεισμός

 

Επιστροφή εκδρομέων: Ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων

Ομαλοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς φαίνεται πως επέστρεψε στην Αττική το μεγαλύτερο μέρος των εκδρομέων του Πάσχα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαία Αττικής στο enikos.gr, η κίνηση στους δρόμους έχει ομαλοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις είχαν εντοπιστεί νωρίτερα στο κομμάτι μετά τον Ισθμό της Κορίνθου, ενώ αυξημένη κίνηση αλλά με σταθερή ροή υπήρχε και στο κομμάτι από την Κακιά Σκάλα μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό στη Νέα Λάμψακο – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στην Νέα Λάμψακο Χαλκίδας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δυο οχήματα ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό και τραυματισμό ενός εκ των επιβατών. Ο επιβάτης απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες της ΠΥ Χαλκίδας καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας για την καταγραφή του συμβάντος.

Τροχαίο Εύβοια

Σεισμός 3,6 ρίχτερ στον Τύρναβο – Αισθητός και στην Λάρισα

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Τύρναβο, ενώ έγινε αισθητός και στην Λάρισα

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε δυτικά του Τυρνάβου στις 12:06 της Τρίτης 18 Απριλίου, είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 5 χλμ. και επίκεντρο τα 3 χλμ.

Σεισμός

Αχαΐα: 41χρονη πέθανε στον δρόμο για το νοσοκομείο – Υπέστη ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο

Την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο άφησε το Μεγάλο Σάββατο μία 41χρονη στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με το Tempo24.news, η γυναίκα ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα με συγγενικά της πρόσωπα για ημερήσια εκδρομή στη Ναύπακτο. Στον δρόμο όμως κι ενώ βρισκόταν κοντά στο ύψος του Μ. Σπηλαίου ένιωσε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι συγγενείς της να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Ωστόσο εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως η κατάσταση της ήταν σοβαρή και θα έπρεπε να διακομιστεί σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Με ασθενοφόρο ξεκίνησε η μεταφορά της προς το νοσοκομείο του Αιγίου, ενώ είχε ενημερωθεί ομάδα γιατρών στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας.

Κατά τη διακομιδή της η γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς. Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο του Αιγίου που ήταν και το κοντινότερο, διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ