Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Χανιά: Αυτά είναι τα πέντε αξιολάτρευτα κουτάβια που βρέθηκαν κακοποιημένα σε χοιροστάσιο στον Πλατανιά – ΦΩΤΟ

Συγκλονίζουν οι εικόνες των ζώων που εντοπίστηκαν μέσα σε παλιό χοιροστάσιο σε χωριό του Δήμου Πλατανιά στα  Χανιά,  όπου βρέθηκαν δέκα ενήλικα σκυλιά, πέντε κουτάβια, και ένα δεμένο άλογο. 

Σύμφωνα με την Λήδα Σηφοδασκαλάκη, μέλος φιλοζωικού σωματείου της πόλης, σε επικοινωνία της με το enikos.gr υπογράμμισε ότι τα πέντε κουτάβια είναι καλά στην υγεία τους και διαθέσιμα για υιοθεσία.

Σε προηγούμενη επικοινωνία της η κ. Σηφοδασκαλάκη είχε κάνει λόγο για εικόνες που προκαλούν «οργή και αποτροπιασμό», ενώ περιγράφοντας το σκηνικό εγκατάλειψης είχε αναφέρει ότι τα άτυχα ζώα βρίσκονταν σε «ένα χωράφι γεμάτο σκουπίδια, βαρέλια και πέτρες. Στο παλιό αυτό χοιροστάσιο υπήρχαν 10 υποσιτισμένα και αποστεωμένα σκυλιά γεμάτα τσιμπούρια, χωρίς νερό, δεμένα με 30 πόντους αλυσίδα».

Χανιά

«Υπήρχαν πέντε κουτάβια τα οποία κυλιούνταν στον γεμάτο περιττώματα χώρο και ούρλιαζαν, ενώ την ίδια στιγμή βρέθηκε δεμένο κι ένα άλογο αποστεωμένο, το οποίο μάλλον είναι έγκυος. Πολλά ζώα είχαν μπωλ με βρώμικο- σαν βούρκο- νερό πάνω από το οποία πετούσαν δεκάδες μύγες», είχε πει η κ. Σηφοδασκαλάκη.

Ωστόσο, μιλώντας σήμερα (12/4) στο enikos.gr, τόνισε ότι τα πέντε κουτάβια είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται για την ώρα στα χέρια των Αρχών, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι τα κουτάβια  είναι 1,5 ετών, ζυγίζουν το καθένα 1,5 κιλό και ψάχνουν για υπεύθυνες υιοθεσίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 6945900339

Τα κουτάβια που βρέθηκαν στο χοιροστάσιο

κουτάβια Χανιά

κουτάβια Χανιά

κουτάβια Χανιά

 

κουτάβια Χανιά

 

κουτάβια Χανιά

Λαμία: Πυροσβέστες έσωσαν γατάκι που είχε ανεβεί σε κολόνα – ΒΙΝΤΕΟ

Μια διαφορετική επιχείρηση στήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην περιοχή του Μοσχοχωρίου Λαμίας.

Αυτή τη φορά ανέλαβαν τη διάσωση μιας γατούλας, που ανέβηκε στην κορυφή κολόνας φωτισμού και δεν μπορούσε να κατέβει, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr

Με το ειδικό κλιμακοφόρο οι Πυροσβέστες την πλησίασαν και με το ειδικό καλάμι την έφεραν στην ασφάλεια του καλαθιού τους για να την επιστρέψουν στη… γη.

Δείτε το βίντεο:

Κέρκυρα: Αθλητές διαμαρτυρήθηκαν για το λουκέτο στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του νησιού

Σε διαμαρτυρία για το λουκέτο στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας προχώρησαν την Τετάρτη 12 Απριλίου, αθλητές, αθλητικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νησιού, με συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Διοίκησης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Εθνικό Στάδιο σφραγίστηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από μακροσκοπική εξέταση από κλιμάκιο της περιφέρειας, λόγω στατικών προβλημάτων στην κερκίδα η οποία παράλληλα φιλοξενεί και τις εγκαταστάσεις αποδυτηρίων και χώρους εκγύμνασης αθλητικών συλλόγων.

Το Στάδιο αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων, με κύρια αυτή της κατάστασης των κτιριακών του εγκαταστάσεων. Αποτελεί το μοναδικό χώρο στο νησί που μπορούν να αθληθούν αθλητές στίβου, ενώ στους κλειστούς χώρους φιλοξενούνται αθλήματα από την άρση βαρών έως τη γυμναστική.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αποφασίστηκε να μεταβεί αντιπροσωπεία των αθλητικών παραγόντων στο Υφυπουργείο Αθλητισμού την επόμενη εβδομάδα, ζητώντας ενέργειες για να λειτουργήσει άμεσα η εγκατάσταση.

Λήμνος: Τραυματισμός αλιέα σε δύσβατη περιοχή στη Μύρινα

Ενημερώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης η Λιμενική Αρχή Μύρινας, για τραυματισμό 40χρονου ημεδαπού ερασιτέχνη αλιέα σε βραχώδες σημείο της περιοχής «Αγία Ευθυμία» ν. Λήμνου.

Ο άνδρας είχε μεταβεί στο εν λόγω σημείο προκειμένου να αλιεύσει από την ξηρά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν ένα ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και το Α/Κ «ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ» Ν.Μ. 19. Τον 40χρονο απεγκλώβισαν τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον παρέδωσαν με ασφάλεια στο Α/Κ «ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ» Ν.Μ. 19.

Στη συνέχεια, ο άνδρας μετεπιβιβάστηκε σε ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στον λιμένα Μύρινας, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου για νοσηλεία.

Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε «μαϊμού» προϊόντα και αλκοολούχα ποτά

Μετά από διήμερη επιχειρησιακή δράση για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης απομιμητικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών στο Ηράκλειο Κρήτης, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατασχέθηκαν περισσότερα από 37.000 απομιμητικά είδη και 23.000 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης με το συνολικό ύψος της οικονομικής ζημιάς να ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 3.820.907 ευρώ.

«Πρόκειται για στοχευμένη δράση που εντάσσεται στον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και της διακίνησης απομιμητικών προϊόντων.

Κρήτη

 

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης απομιμητικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών, πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή δράση κατά το διήμερο 10 και 11 Απριλίου 2023, σε περιοχή του Ηρακλείου.

Συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, με τη συνεργασία της Γενικής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε./Επιχειρησιακή Διεύθυνση Αττικής/Υποδιεύθυνση Β’/Τμήμα Η΄ και την Ελεγκτική Υπηρεσία Τελωνείων (ΕΛΥΤ)/4ο Τμήμα Κ.Ο.Ε.» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Κρήτη

Τι βρέθηκε στις αποθήκες

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε δύο αποθηκευτικούς χώρους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.248 γυαλιά απομίμηση επώνυμης εταιρείας, 26.810 απομιμητικά είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και 34.200 επώνυμες ετικέτες (σήματα) διαφόρων εταιρειών.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για παράνομη εισαγωγή, διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί σημάτων.

Κρήτη

Επιπλέον, σε βάρος τους επιβλήθηκαν από τη Γενική Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε./Επιχειρησιακή Διεύθυνση Αττικής/Υποδιεύθυνση Β’/Τμήμα Η΄ διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 200.000 ευρώ, ενώ το ύψος της οικονομικής ζημίας σε βάρος των δικαιούχων των εμπορικών σημάτων ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 3.170.907 ευρώ.

Παράλληλα, σε επιχείρηση εμπορίου αλκοολούχων ποτών διαπιστώθηκε παράνομη διάθεση αιθυλικής αλκοόλης, συνολικής ποσότητας 23.000 λίτρων άνυδρων. Όπως προέκυψε, η ελεγχόμενη ενώ όφειλε να διατηρεί εντός τελωνειακά ελεγχόμενου χώρου φορολογικής αποθήκης την ανωτέρω ποσότητα αιθυλικής αλκοόλης αντ’ αυτού είχε αντικαταστήσει αυτή με νερό με σκοπό την παραπλάνηση των ελεγκτικών αρχών καθώς δεν είχαν καταβληθεί οι προβλεπόμενες τελωνειακές επιβαρύνσεις για την ήδη διατιθέμενη αυτή ποσότητα.

Κρήτη

Στην προκειμένη περίπτωση ελήφθησαν δείγματα από παλετοδεξαμενές για έλεγχο περιεχομένου από την Χημική Υπηρεσία ενώ θα ενημερωθούν οι συναρμόδιες Υπηρεσίες της ΑΑΔΕ για τον καταλογισμό των τελωνειακών και φορολογικών προστίμων. Παράλληλα, εκτιμάται ότι, το ποσό που ζημιώθηκε το ελληνικό δημόσιο υπερβαίνει τις 650.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Κρήτη

Κρήτη

Τραγωδία στον Βόλο: Βρέθηκε νεκρός δίπλα στην σόμπα μετά από φωτιά σε μονοκατοικία

Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου μετά από κλήση για φωτιά σε μονοκατοικία στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας, όπου μάλιστα μέσα βρισκόταν άνθρωπος.

Για αρκετή ώρα οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρέθηκε απανθρακωμένος. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Βόλος

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο άτυχος άνδρας ήταν περίπου 45 ετών και έμενε μόνος του στο σπίτι.

Η μονοκατοικία βρίσκεται στην οδό Θησέως κάθετα στην οδό Ολυμπιάδος, ενώ η προσέγγιση από πλευράς πυροσβεστικής αποδείχθηκε δύσκολη λόγω της στενότητας του δρόμου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας βρέθηκε πεσμένος δίπλα σε σόμπα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Βόλος

Εν αναμονή της απόφασης για το bullying στο Αρσάκειο: «Θα το πάμε ως το τέλος» λέει η οικογένεια του μαθητή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το άγριο περιστατικό bullying στο Αρσάκειο, όπου 15χρονοι πέρασαν πετονιά σε λαιμό συμμαθητή τους.

Το Αρσάκειο σχολείο δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το εάν οι έξι νταήδες θα απομακρυνθούν από το σχολείο, σε μια συνεδρίαση η οποία ξεκίνησε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, διεκόπη το απόγευμα και συνεχίζεται σήμερα. Οι καθηγητές εξετάζουν έναν – έναν τους μαθητές, ενώ παρόντες είναι και οι γονείς τους.

Το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Συλλόγου Διδασκόντων και η απόφαση που θα παρθεί θα είναι εκείνη η οποία θα καθορίσει και τα επόμενα βήματα της οικογένειας του παιδιού που είναι αποφασισμένη να πάει την υπόθεση ως το τέλος.

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τα σημάδια στον λαιμό του 15χρονου

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το enikos.gr από τα σημάδια που άφησε η πετονιά στον λαιμό του μαθητή που δέχθηκε άγριο bullying στο Αρσάκειο.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας καθώς οι αμυχές είναι εμφανείς και με γυμνό μάτι.

Αρσάκειο

Αρσάκειο

Αρσάκειο: Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας από την οικογένεια του 15χρονου

Την ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου μέσω μήνυσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων θα ζητήσει η οικογένεια του 15χρονου που έπεσε θύμα bullying στο Αρσάκειο, όπως δήλωσε ο δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι «χθες παραλάβαμε τη δικογραφία και όσο κι αν το σχολείο προσπαθεί όλες αυτές τις ημέρες να υποβαθμίσει το περιστατικό, διακρίνω μέσα ποινικά αδικήματα πολύ σοβαρά, πλημμελήματα και κακουργήματα. Διάβασα μία ιατροδικαστική έκθεση από την εξέταση που διενεργήθηκε στο παιδί, βλέπω τραύματα στο λαιμό του. Το νήμα έχει διατρήσει το δέρμα και αυτό έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου, εντύπωση προκαλεί ότι κανένας από το σχολείο δεν επικοινώνησε με το παιδί και την οικογένειά του ώστε να ενημερωθεί για την υγεία και την ψυχολογική κατάστασή του.

Ακόμη, ανέφερε πως ο 15χρονος μαζί με μία συμμαθήτριά του είχαν αναλάβει προ ημερών ένα project σχετικά με τον σχολικό εκφοβισμό. Μετά το περιστατικό η καθηγήτρια ζήτησε από τον 15χρονο να προχωρήσει στο μοντάζ του βίντεο για το project, καθώς σύμφωνα με την ίδια ήταν το… σωστό timing. Ο μαθητής της απάντησε ότι το timing είναι άκυρο, με την καθηγήτρια να του λέει πως υπερβάλλει.

«Νομίζω πως ανησυχούν περισσότερο για τη φήμη του σχολείου, παρά για την υγεία του παιδιού», σχολίασε ο κ. Δημητρίου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε πως το Αρσάκειο προσπαθεί να υποβαθμίσει το περιστατικό, καθώς σύμφωνα με την προσωπική του εκτίμηση το σχολείο προσπαθεί να αποφύγει το επιχειρηματικό πλήγμα που θα προκύψει από την απομάκρυνση των έξι ανήλικων μαθητών.

«Μιλάμε για έξι παιδιά που κινδυνεύουν να απομακρυνθούν από το σχολείο. Επιχειρηματικά αυτό είναι ένα πλήγμα. Εάν υποβαθμιστεί το περιστατικό και αναγκαστεί να απομακρυνθεί ο 15χρονος από το σχολείο, η ζημιά θα είναι πολύ μικρότερη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημητρίου τόνισε πως η οικογένεια δεν πρόκειται να αφήσει να υποβαθμιστεί το περιστατικό και θα κινήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Πύργος: Νέα υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης – Δύο συλλήψεις

Nέα υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης εξετάζουν οι Αρχές, αυτή τη φορά στον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, άγνωστος φέρεται να έκλεινε ραντεβού και εξέδιδε ανήλικη Ρομά.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (11/4) εντόπισαν αλλοδαπό να κινείται ύποπτα, σε γειτονιά του Πύργου, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και δεύτερο άτομο καθώς και μια ανήλικη Ρομά.

Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι εμπλεκόμενοι φέρεται να είναι ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός αμφότεροι από την περιοχή του Πύργου.

Ο νεαρός ημεδαπός, ο οποίος έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά, φέρεται να κανόνισε ραντεβού στο σπίτι του με τον αλλοδαπό και την ανήλικη, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ilialive.gr, oι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τους δράστες και την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και σύμφωνα με την ιστοσελίδα έχουν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άλιμο: Συγκινεί φίλη του 28χρονου – «Ήταν απίστευτα χαμογελαστός»

Συγκινεί η μαρτυρία φίλης του 28χρονου μοτοσικλετιστή που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο στον Άλιμο το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (11/4) .

Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 28χρονος συγκρούστηκε με ένα Smart, ο οδηγός του οποίου παραβίασε το STOP. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο 28χρονος μοτοσικλετιστής εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του Smart, το οποίο στη συνέχεια τούμπαρε.   Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που απεγκλώβισαν το άψυχο σώμα του νεαρού μοτοσικλετιστή από το αυτοκίνητο. Την σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν όταν οι γονείς του 28χρονου έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος. Ο θρήνος τους, ράγισε καρδιές. Όλοι είχαν την ελπίδα ότι ο οδηγός της μηχανής θα κατάφερνε να κρατηθεί στη ζωή, όμως, όταν κατάλαβαν ότι η ελπίδα χάθηκε, όσοι βρίσκονταν στο σημείο βούρκωσαν.

«Ήταν απίστευτα χαμογελαστός»

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4), συγγενείς και φίλοι του 28χρονου αφήνουν λίγα λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο Νίκος ήταν πάντα εκεί για οτιδήποτε χρειαζόταν. Είχε τρομερό χιούμορ και ήταν απίστευτα χαμογελαστός. Πολύ καλό παιδί. Οτιδήποτε κι αν χρειαζόσουν ήταν εκεί. Επίσης, είχε πει, ότι αν του συμβεί οτιδήποτε, θα ήθελε να δωρίσει τα όργανά του. Και στην κηδεία του έλεγε ότι θέλει να φοράνε όλοι λευκά και όχι μαύρα» ανέφερε η φίλη του 28χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τροχαίο στον Άλιμο: Η στιγμή που ο οδηγός του Smart βγαίνει μόνος του από το αυτοκίνητο 

Ο οδηγός του Smart τραυματίστηκε ελαφρά και κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα, πριν φτάσουν στο σημείο οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δείτε τη στιγμή που ο οδηγός του Smart βγαίνει μόνος του από το τουμπαρισμένο όχημα:

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του 28χρονου

«Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023». Το αντίο στο φιλαράκι τους γραμμένο πάνω στην άσφαλτο με μία μεγάλη καρδιά. Αναμμένα κεριά, λουλούδια και κουτιά με μπύρες. Ο πόνος βουβός. Μηχανές να πηγαίνουν πάνω κάτω στην Καλαμακίου μαρσάροντας στη μνήμη του Νίκου Μάκου, ο οποίος σκοτώθηκε στα 28 του χρόνια με την αγαπημένη του μοτοσικλέτα. Όλη νύχτα, οι φίλοι του ήταν εκεί, στο σημείο της τραγωδίας.

Εκατοντάδες μηνύματα για το χαμογελαστό παλικάρι, που σκοτώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στη λεωφόρο Καλαμακίου. Ο Άλιμος θρηνεί.

«Δεν υπάρχουνε λόγια να περιγράψω το πως νιώθω τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες αδερφέ μου θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου Νίκος Μάκος Καλό παράδεισο αδελφέ.

«Να προσέχετε. Στους δρόμους παιδιά και πάντα να φοράτε κράνος».

28χρονος Νίκος Άλιμος τροχαίο

«Καλό παράδεισο μπρο μου… Θα μας Λείπει το χαμόγελό σου».

«Γιατί βρε Νίκο!!!! σου τα έλεγα κ δεν άκουγες!!!! Καλό παράδεισο!!!».

«Έφυγες γρήγορα Νικόλα… τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου….και σε όσους σε αγάπησαν! Πέτα ψηλά φίλε μου…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ