Νίκος Συνοδινός: Πήγε στο περίπτερο για τσιγάρα και δεν επέστρεψε ποτέ – Τι είχε πει ο αδελφός του στην Νικολούλη

Νίκος Συνοδινός- Χαϊδάρι- νεκρός

O 42χρονος Νίκος Συνοδινός βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Χαϊδάρι, με τον επίλογο της εξαφάνισής του να γράφεται με τραγικό τρόπο.

Η οικογένειά του, τον αναζητούσε αγωνιωδώς από τις 31 Ιανουαρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του. Ήταν η βραδιά που έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα και δεν επέστρεψε τελικά ποτέ.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη είχε μιλήσει ο αδελφός του, Γιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα ακολούθησαν μετά την εξαφάνιση.

«Είναι από το Χαϊδάρι ο αδελφός μου, γέννημα θρέμμα. Είναι πάνω από δύο εβδομάδες που αγνοείται, είναι πολύ δύσκολα, έχουμε αγωνία, στεναχώρια πολύ. Πήγε μια βόλτα, δεν συνήθιζε να δίνει αναφορά πού πάει και τι κάνει, και από το απόγευμα που τον έπαιρνε τηλέφωνο η μητέρα μου ήταν κλειστό, κάτι που δεν συνήθιζε. Πήγαινε σε έναν φίλο για μια δύο ημέρες αλλά τον βρίσκαμε πάντα έστω και με γκρίνιες.

Αυτό που γίνεται τώρα είναι ένα τελείως καινούριο πράγμα γι’ αυτό μας έχει ανησυχήσει τόσο πολύ. Το τηλέφωνο του ήταν πάντα ανοιχτό. Του έχω στείλει και μηνύματα στο messenger και δεν έχουν διαβαστεί. Έχω ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, ήταν το πρώτο που ζήτησα, μου είπαν για να γίνει αυτό πρέπει να είναι κακούργημα, και τους απάντησα τι να περιμένω να τον βρω στο χαντάκι;” είπε ο αδελφός του Γιάννης Συνοδινός.

«Είπε στη φίλη του ότι πάει στο περίπτερο και χάθηκε…»

«Από την αστυνομία μου είπαν ότι έψαξαν ως αγνώστων στοιχείων σε νοσοκομεία και νεκροτομεία, αλλά δεν βρήκαν κάτι. Ο Νίκος είχε φίλους, ρωτήσαμε κάποιους από αυτούς, αλλά μας είπαν ότι είχαν να τον δουν κοντά μία βδομάδα.

Η φίλη του, που είχαν επικοινωνία πριν εξαφανιστεί, με διαβεβαίωσε ότι ο αδελφός μου δεν είχε τάσεις φυγής και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον του. Ήθελε να φτιάξει κάποια πράγματα στη ζωή του προς το καλύτερο. Την ημέρα της εξαφάνισης αγκάλιασε τη μητέρα μας και ήταν χαρούμενος. Στη φίλη του είπε ότι θα πήγαινε στο περίπτερο να πάρει χαρτάκια για τα τσιγάρα του και θα επέστρεφε. Πιθανολογούμε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί», είχε πει ο αδελφός του.

 

Exit mobile version