Νίκαια: Η «πρόβα» του 64χρονου πριν από τη δολοφονία του γαμπρού του – Τι έγραφε το σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του

«Πρόβα» πριν από τη δολοφονία φαίνεται να είχε κάνει ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στην Νίκαια. Ο δράστης τού είχε στήσει καρτέρι έξω από το γκαράζ του σπιτιού, τον πυροβόλησε δύο φορές και στη συνέχεια ο ίδιος κατευθύνθηκε προς την αυλή, γύρισε το βλέμμα του προς το μπαλκόνι και τελικά αυτοκτόνησε.

Δολοφονία στη Νίκαια: “Ήταν άνθρωπος αψύς – Είχαν εντάσεις στο σπίτι” λένε οι γείτονες του 64χρονου στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης στο MEGA, μέσα στο αυτοκίνητο του πεθερού βρέθηκαν αποδείξεις από καπνικά προϊόντα που είχε αγοράσει από την Αθήνα και όπως φαίνεται είχε κατέβει από την Θεσσαλονίκη από τις 23 Φεβρουαρίου. Πιθανολογείται δε, ότι κοιμόταν στο αυτοκίνητο.

«Ίσως είχε κάνει πρόβα, ίσως είχε ξαναπάει στη γειτονιά και στο σημείο, αλλά δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία να σκοτώσει τον γαμπρό του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε:

«Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι αφήνει το αυτοκίνητο και το περιεχόμενό του στον γαμπρό της αδελφής του».

Το ξέσπασμα της κόρης του δράστη

«Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι πως στον άνθρωπο αυτό που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε το σπίτι, μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης» ανέφερε η σύζυγος για τον πατέρα της, μη μπορώντας να κρατήσει την οργή της για το στυγερό έγκλημα.

«Τον είχαν πάει στο ψυχιατρικό κέντρο και ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός ήταν και το πόσο του γυρνούσε το μυαλό, μας πήραν τηλέφωνο μετά από 2 μέρες από το ψυχιατρείο και μας είπαν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και πήρε εξιτήριο. Είπα “έχει απειλήσει ότι θα χυθεί αίμα”. Αυτός ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικογένειά μας δεν έχει κάποιο πρόβλημα; Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος; Το είχαμε πει και στην αστυνομία και στους ψυχιάτρους που τον παρακολουθούσανε. Δεν ξέρω ποιος επέτρεψε να βγει αυτός ο άνθρωπος. Είναι ο μόνος λόγος που βγήκα. Από ποιον να ζητήσω ευθύνες; Εμένα με χτύπησαν τα σκάγια. Αν ήταν ο γιος μου μαζί τι θα γινόταν; Επειδή κάποιος υπέγραψε πως αυτός ο άνθρωπος είναι καλά; Και με πήραν και τηλέφωνο. Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος» ανέφερε, μιλώντας στο Mega.

«Ότι είχανε διαμάχες οικογενειακές ναι και η παρότρυνση όλων των συγγενών ήταν να χωρίσει (η ξαδέρφη μου). Παντρευτήκανε, είχανε σχέση από όταν ήταν τρίτη λυκείου. Με λίγα λόγια, (ο δράστης) κάθαρμα από μικρός. Καθίκι της κοινωνίας. Παραβατική συμπεριφορά, βίαιος προς τη γυναίκα του χρόνια. Μάθαινα ότι περνάει άσχημα. Για λεκτική βία, δεν τον λες τον άλλον κάθαρμα Έριχνε κανένα χαστούκι, καμία φάπα, καμιά κλωτσιά. Είχανε συμβεί αυτά, ήμουν και μπροστά» αναφέρει στο Mega, συγγενής της πρώην σύζυγός του.

«Τεμπέλης ήτανε. Η ξαδέρφη μου δούλευε και συντηρούσε το σπίτι. Χάρηκα πάρα πολύ που είχε χωρίσει με την ξαδέρφη μου αλλά να φτάσει μέχρι τον φόνο, να φτάσει μέχρι τον φόνο, δεν το περίμενα. Όταν ρώταγα, σφιγγόντουσαν όλοι. Δεν ήθελαν να μου πουν λεπτομέρειες που είναι, τι είναι».

Στο Mega μίλησε επίσης και ο κουνιάδος του δράστη, «γιατί χώρισε με την αδελφή μου. Άργησε και όλα να χωρίσουν. Γιατί την έδερνε, την έκανε και έφυγε πήγε στην Αθήνα και από τότε άρχισε απειλές, τα ξέρουν στην αστυνομία αυτά. Αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσει μέχρι εδώ. Δηλαδή όταν έκανε απειλές, θα χυθεί αίμα και αυτά όταν χώρισε, ήρθαν εδώ και ο εισαγγελέας τον έστειλε στο ψυχιατρείο. Αλλά τον βγάλανε σε μια εβδομάδα, γιατί είπε ο γιατρός δεν έχει κάτι, μόνο είναι κακός άνθρωπος. Τα είχε βάλει με όλους δηλαδή. Πολλά πράγματα είπε όταν έφυγε η αδελφή μου στην Αθήνα. Δεν ξέρω, και εμένα μου ήλθε σήμερα… ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Και εγώ τώρα Αθήνα πάω να συμπαρασταθώ λίγο στην ανιψιά μου. Το μυαλό του ήταν κολλημένο ότι την πήρε η ανιψιά μου την αδελφή μου, για να… και άργησε και όλα να σας πω την αλήθεια να χωρίσει, γιατί την έδερνε συνέχεια».

«Στο μυαλό του ήταν «μου πήρες την μάνα σου, θα πάρω τον άνδρα σου». Ξέρω εγώ; Κάτι τέτοιο. Τι να πω; Έφευγε για την δουλειά και να πάει το παιδί στο σχολείο ο Στέλιος. Κάπου θα τον περίμενε. Σε κάποια γωνία. Πρώτα τον πυροβόλησε και μετά αυτοκτόνησε. Μου είπε σε κάποια φάση (η ανιψιά μου) ότι την φώναξε «μαμά, μαμά. Κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά». Απλώς ήταν ο χαρακτήρας του έτσι, να χτυπάει…να κάνει… Αυτός πήγε ξαφνικά. Αλλά το έλεγε από την αρχή… «θα γίνει αιματοχυσία στο σπίτι σας». Αλλά δεν τον πήραμε στα σοβαρά, όταν πρωτοέφυγε δηλαδή. Για αυτό κάνανε και καταγγελίες και τέτοια. Μια μητέρα τώρα με δύο μωρά».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ