Νίκαια: Ο 64χρονος είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του – Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και τα σημειώματα στο αυτοκίνητο

Σοκ προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για την άγρια δολοφονία γαμπρού από τον πεθερό του, που έγινε το πρωί της Παρασκευής 1/3 στην Νίκαια. Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Κυζικου 25, όταν ο άνδρας πυροβόλησε με δίκανο και σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 64χρονος είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι. Μάλιστα φέρεται πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν το γεγονός ότι τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό του.

Ο δράστης, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε χωρίσει πρόσφατα από την γυναίκα του, η οποία φιλοξενούνταν στην Αθήνα από την κόρη και τον γαμπρό της. Ο 64χρονος ενδεχομένως να πίστευε πως το ζευγάρι ήταν αυτό που έβαλε την πρώην πλέον γυναίκα του σε σκέψεις και προχώρησε στο διαζύγιο.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι η πρώην γυναίκα του δράστη τον είχε καταγγείλει πριν από τέσσερα χρόνια για ενδοιοικογενειακή βία σε βάρος της.

Τότε, ο εισαγγελέας είχε διατάξει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο. Ωστόσο ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα πήρε εξιτήριο. Ο ίδιος φέρεται να βιαιοπράγησε ξανά σε βάρος της συζύγου του με αποτέλεσμα εκείνη να αποφασίσει να βάλει τέλος στη σχέση.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του δράστη φέρεται να κατέθεσε ότι είχε ασκήσει βία και σε βάρος της αλλά δεν το είχε καταγγείλει. Σε βάρος του 64χρονου υπάρχει καταγγελία και στην Κέρκυρα, από την αδελφή και τον γαμπρό του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, σημειώματα, με ακατάληπτα κείμενα. Σε αυτά δεν φαίνεται να ζητάει ούτε συγγνώμη, ούτε όμως αποκαλύπτει τι πρόκειται να κάνει, δηλαδή να προχωρήσει στη δολοφονία του γαμπρού του.

Σε ένα από αυτά τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο αναφέρεται «να τα δώσετε στον…» εννοώντας έναν φίλο του. Μεταξύ άλλων οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητο πάρα πολλές σακούλες, παπούτσια, διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα, καθώς και ένα μαξιλάρι με σκεπάσματα.

Με δεδομένο ότι δεν έχουν βρει ακόμα τη διεύθυνση του σπιτιού στο οποίο έμενε στη Θεσσαλονίκη, εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Είτε να έμενε μέσα στο αυτοκίνητο είτε να είχε κατέβει στην Αθήνα εδώ και αρκετές μέρες και να προετοίμαζε το σχέδιό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ