Νίκαια: «Τον σκότωσε εν ψυχρώ» – Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες για τον 64χρονο που δολοφόνησε τον γαμπρό του

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως σχετικά με τη δολοφονία στην Νίκαια, νωρίς το πρωί της Παρασκευής με δράστη έναν 64χρονο και θύμα τον 40χρονο σύζυγο της κόρης του. Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα, μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του, κι έπειτα απομακρύνθηκε για λίγα μέτρα από το σημείο και αυτοκτόνησε.

Δύο νεκροί στην Νίκαια: Έστησε καρτέρι στον γαμπρό του στο γκαράζ και τον σκότωσε με καραμπίνα

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε, σύμφωνα με το MEGA:

«Τον σκότωσε εν ψυχρώ. Το είδα, τα είδα όλα. Ακούω έναν πυροβολισμό, καταλαβαίνω ότι είναι πυροβολισμός και ακούω ουρλιαχτά. Βγαίνω στο παράθυρο και βλέπω κάποιον με έναν σκούφο και μια καραμπίνα να ξαναπυροβολεί. Στον δεύτερο πυροβολισμό σταμάτησαν οι κραυγές. Έχει βγει η γυναίκα του θύματος στο μπαλκόνι και  φωνάζει «Στέλιο, Στέλιο μπες μέσα!», είπε αρχικά.

Πυροβολισμοί στην Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

«Δεν υπήρχε τρόπος να μπει μέσα, γιατί η γκαραζόπορτα ήταν κλειστή. Ο δολοφόνος φεύγει λίγο προς τα πίσω ξαναγυρίζει κοιτάει μέσα προς την μπαλκονόπορτα και ακούω 3ο πυροβολισμό. Μετά τον τρίτο πυροβολισμό τον έχασα από τα μάτια μου. Προφανώς επειδή αυτοκτόνησε», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Το παιδί του 40χρονου είδε την δολοφονία – «Μαμά βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ένα από τα δύο παιδιά βγήκε στο μπαλκόνι και είδε με τα ίδια του τα μάτια το φονικό. «Μαμά, μαμά, βγες έξω. Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά» φώναξε. Αμέσως η γυναίκα βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει  “βοήθεια μην τον σκοτώσεις, βοήθεια μην τον σκοτώσεις”.

Ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας, που ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του, δεν μπορούσε να δεχτεί το διαζύγιο και θεωρούσε πως η κόρη του με τον γαμπρό του έφταιγαν για αυτό.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι. Μάλιστα φέρεται πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν το γεγονός ότι τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό του.

Ο δράστης μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε χωρίσει πρόσφατα από την γυναίκα του, η οποία φιλοξενούνταν στην Αθήνα από την κόρη και τον γαμπρό της. Ο 64χρονος ενδεχομένως να πίστευε πως το ζευγάρι ήταν αυτό που έβαλε την πρώην πλέον γυναίκα του σε σκέψεις και προχώρησε στο διαζύγιο.

Την ίδια ώρα, οι σκηνές που εκτυλίσσονται έξω από το σπίτι της τραγωδίας ραγίζουν καρδιές. Οι γονείς του 40χρονου δεν μπορούν να συλλάβουν τα όσα έχουν συμβεί και πως το παιδί τους δεν είναι πια στη ζωή.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, κάνουν λόγο για ένα καλό και ήσυχο ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο παιδιά και δεν είχε απασχολήσει τη γειτονιά ποτέ. Το έγκλημα έρχεται μία εβδομάδα μετά το αντίστοιχο φονικό στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 69χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο σύζυγο της κόρης του, καθώς πίστευε ότι δεν ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ