Δολοφονία στη Νίκαια: «Βοήθεια μην τον σκοτώσεις» φώναζε η γυναίκα του – Αποφασισμένος για όλα ο δράστης

Σοκ από τη δολοφονία στη Νίκαια. Ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας, που ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του, δεν μπορούσε να δεχτεί το διαζύγιο και θεωρούσε πως η κόρη του με τον γαμπρό του έφταιγαν για αυτό.

Δύο νεκροί στην Νίκαια: Έστησε καρτέρι στον γαμπρό του στο γκαράζ και τον σκότωσε με καραμπίνα

«Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, παλουκώθηκε στις 6:30 έξω από το γκαράζ. Περίμενε τον γαμπρό του, είχαν μια ήπια συνομιλία όπως είπαν οι γείτονες. Μετά τον πυροβόλησε και αυτοκτόνησε με δίκαννη καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα τους» περιέγραψε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον Alpha.

«Υπάρχει μια νέα μαρτυρία από γειτόνισσα που άκουσε την γυναίκα του να φωνάζει την τελευταία στιγμή “βοήθεια μην τον σκοτώσεις, βοήθεια μην τον σκοτώσεις”. Ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του και την παρακαλούσε καθημερινά να γυρίσει πίσω στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη δεν το έκανε γιατί δεν ήθελε να επανασυνδεθούν, είχε σοβαρά προβλήματα μαζί του. Αυτά τα προβλήματα πολλές φορές είχαν κληθεί να τα επιλύσουν η κόρη και ο γαμπρός. Ο γαμπρός προφανώς εκείνη τη στιγμή σε μια ήπια συνομιλία χωρίς φωνές το πρωί μόλις βγήκε να πάρει το αυτοκίνητό του και τον είδε ξαφνικά μπροστά του, πιστεύεται ότι του είπε ότι εμείς δεν θα μπούμε στη μέση, δεν θα σου δώσουμε πίσω την γυναίκα ή κάτι τέτοιο» περιέγραψε.

Κόλλησε την κάννη του όπλου πάνω στο σώμα του γαμπρού του

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δράστης κόλλησε την κάννη πάνω στο σώμα του γαμπρού του, τον πυροβόλησε και αυτόματα γύρισε την κάννη προς το δικό του μέρος και αυτοπυροβολήθηκε.

«’Ηταν πολύ καλό ζευγάρι, δεν είχε ακουστεί ποτέ τίποτα. Έχουν δύο παιδάκια, δεν είχαμε πολλές παρτίδες. Ήταν ήσυχο ζευγάρι και καλή οικογένεια» περιέγραψε μια γειτόνισσα.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και τα ξημερώματα έστησε καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας που έμενε ο 40χρονος. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κυζίκου. Αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο, έκανε λίγα βήματα πιο μακριά και αυτοκτόνησε.

Ο 64χρονος ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και θεωρούσε ότι η πρώην σύζυγός του έμενε με την κόρη και τον γαμπρό του και την έκρυβαν. Ο δράστης πίστευε πως το ζευγάρι ευθυνόταν για το διαζύγιό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ