Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των ράπερ Light και Lamanif – Οι απειλές για μαχαιρώματα μετά το ροζ βίντεο

Ένα ροζ βίντεο, απειλές για μαχαιρώματα και μια παλιά επαγγελματική συνεργασία που έληξε επεισοδιακά συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ράπερ Light και Lamanif και η οποία έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΡΕΛΗ

Ο πρώτος κατέθεσε έγγραφες εξηγήσεις, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του ο δεύτερος για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και τη μήνυση της 30χρονης πρώην συντρόφου του Lamanif, της επονομαζόμενης «αφέντρας», στο βίντεο με τις πολύ προσωπικές στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η «αφέντρα» κατηγόρησε τον «παιδικό φίλο» της Light ότι διέρρευσε το βίντεό της με τον Lamanif. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, o Light απάντησε στις έγγραφες εξηγήσεις του: «Αγνοώ με ποια συλλογιστική και με ποια στοιχεία οδηγήθηκε στην πεποίθηση ότι εγώ ήμουν αυτός που διέρρευσε το βίντεο. Θέλω, απλώς, να τονίσω ότι ουδέποτε θα προέβαινα σε μια τέτοια πράξη, μόνο και μόνο για να προβάλω τις ερωτικές προτιμήσεις κάποιου. Οι κατηγορίες σε βάρος μου περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων και απορρήτου είναι παντελώς αβάσιμες. Δεν είχα καμία σχέση με την καταγραφή του βίντεο, την αποθήκευσή του ή την παράνομη ανάρτησή του».

O Light ισχυρίστηκε ότι η 30χρονη τον ενημέρωσε για την ύπαρξη του βίντεο-«φιλέτο», ενώ την κατηγορεί ότι το έδωσε και σε άλλους. «Με δική της πρωτοβουλία μου παρέδωσε το βίντεο
στο οποίο η ίδια συμμετείχε, γύρισαν από κοινού με τον Μανιφάβα (σ.σ.: Lamanif), αποθήκευσε στον σκληρό της δίσκο και διέρρευσε, ενδεχομένως λόγω της απογοήτευσής της για την απόσταση που είχε πάρει ο Μανιφάβας από αυτήν… Την πίεσα να έρθει να μου πει κάτι για το οποίο δεν θα μπορούσα να γνωρίζω; Την πίεσα να μου δώσει το εν λόγω υλικό, όταν η ίδια επιλέγει σε ιδιωτική μας συνομιλία να το χαρακτηρίσει ως “φιλέτο”;»

Η άγνωστη κόντρα
Μέσα από τις έγγραφες εξηγήσεις του Light, αποκαλύπτεται η κόντρα που είχε από το παρελθόν με τον Lamanif. «Αναρτούσε ότι θα με βρει με μπράβους και ότι θα με μαχαιρώσει. “Το μαχαίρι δεν συγχωρεί”, όπως δημοσίως διατεινόταν εναντίον μου, μη διστάζοντας να αναφέρει επανειλημμένα ότι με αυτό θα με μαχαίρωνε», υποστήριξε ο Light.

Ισχυρίστηκε ότι η κόντρα άρχισε μόλις έληξε η επαγγελματική τους συνεργασία. «Τον όρισα για λιγότερο από ένα τετράμηνο και όλως δοκιμαστικά και μόνον “συνεργάτη” μου, επιτρέποντάς του να ακολουθεί τις περιοδείες μου, όποτε το επέτρεπε η κυρίως ασχολία του, και του έδινα ένα μικρό χαρτζιλίκι για τη συμμετοχή του.

Τα καθήκοντα που του είχα αναθέσει περιορίζονταν στο να συνεννοείται, πριν από την εκάστοτε εμφάνισή μου, για την αμοιβή μου με τα εκάστοτε νυχτερινά μαγαζιά που με φιλοξενούσαν. Ρόλος και καθήκοντα που ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει “διακοσμητικά”. Στην πορεία, προκειμένου να μην αισθάνεται “διακοσμητικός”, όπως ο ίδιος μου έλεγε, προσπάθησα να διευρύνω τα καθήκοντά του, αναθέτοντάς του περαιτέρω τη διάθεση των προϊόντων ιματισμού της επί συστάσει εταιρείας συμφερόντων μου Primo the Brand».

Ο Light διέκοψε τη συνεργασία του με τον Lamanif όταν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο δεύτερος ζήτησε από επιχειρηματία τριπλάσιο ποσό από αυτό που είχε συμφωνηθεί για την εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο ενός άλλου ράπερ, ενώ πωλούσε ρούχα με το διακριτικό σήμα της εταιρείας σε υψηλότερη τιμή από τη συμφωνηθείσα προκειμένου να αποκομίσει οικονομικό όφελος.

Υπόμνημα
Η 30χρονη στο υπόμνημα που κατέθεσε, το οποίο αποκάλυψε η «R» στις 12/3/2021, περιέγραψε πώς ο Light την έπεισε να του στείλει το επίμαχο βίντεο. «Ο ράπερ Light μού ζητούσε επίμονα να του δώσω ένα βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο από τη συνεύρεσή μου με τον επίσης ράπερ Lamanif για δική του μόνο θέαση. Εγώ, όπως ήταν φυσικό, στην αρχή αρνήθηκα, αλλά, δυστυχώς τελικά, λόγω και της παιδικής μας φιλίας, υπέκυψα και του το παραχώρησα, με την αυστηρή, όμως, σύσταση να μην το δημοσιεύσει περαιτέρω. Όπως, όμως, διαπίστωσα εκ των υστέρων, ο εν λόγω παιδικός μου φίλος δεν έπραξε αυτό που του ζήτησα και είτε ο ίδιος, είτε μέσω γνωστών του (άτομα που εγώ δεν γνωρίζω) το ανήρτησε στο διαδίκτυο, συνοδευόμενο με ανάρμοστα σχόλια, χωρίς την άδειά μου».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.