Lamanif: Εξελίξεις στην υπόθεση διαρροής ροζ βίντεο με τον γνωστό ράπερ – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Με τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος πέντε ατόμων έκλεισε η πολύμηνη έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την καταγγελία του ράπερ Lamanif για ροζ βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος και το οποίο φέρεται να διακινήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με συνέπεια να διασυρθεί δημοσίως.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, η δικογραφία -που θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών- περιλαμβάνει μια γυναίκα 31 ετών και τέσσερις άνδρες, εκ των οποίων δύο 23χρονοι, ένας 26χρονος κι ένας 27χρονος. Τα αδικήματα συνδέονται με παραβίαση προσωπικών δεδομένων, απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση απορρήτου επικοινωνιών.

Μετά τη φερόμενη διαρροή του ροζ βίντεο, στις αρχές του περσινού Φεβρουαρίου, τα ίχνη του γνωστού ράπερ είχαν εξαφανιστεί και ο ίδιος είχε εκφράσει μέσω διαδικτυακών αναρτήσεων την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του καταγγέλλοντας παράλληλα την ύπαρξη κυκλώματος, που κατά τα λεγόμενά του, βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.

Ύστερα από πέντε μέρες εξαφάνισης εντοπίστηκε από ειδική ομάδα της αστυνομίας, που είχε συσταθεί γι’ αυτό τον σκοπό και μεταφέρθηκε για νοσηλεία. Τον τελευταίο καιρό ο μουσικός ζει στη Γερμανία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, μετά από πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα, κατόπιν καταγγελίας 25χρονου ημεδαπού για απόπειρα εκβίασης, παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, συκοφαντική δυσφήμιση και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ταυτοποίησαν ως δράστες των προαναφερόμενων αδικημάτων τέσσερις ημεδαπούς ηλικίας 31 (γυναίκα), 27, 23 και 23 ετών και έναν 26χρονο αλλοδαπό και σχημάτισαν σχετική δικογραφία σε βάρος τους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ