Ράπερ Lamanif: Τι είπε για τη διαρροή των δικών του βίντεο

Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο ράπερ Lamanif μιλά για τη δική του περιπέτεια μετά τη διαρροή “ροζ” βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Ο  κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας είχε εξαφανιστεί στις αρχές Φεβρουαρίου, απειλώντας να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ βρέθηκε μερικά εικοσιτετράωρα μετά σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο ίδιος, που πλέον ζει στην Γερμανία, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για την περιπέτειά του: “Τα παρακολουθώ τα νέα, γενικά τι γίνεται στην Ελλάδα… Ήλπιζα να πω την αλήθεια ότι μετά από αυτό που συνέβη σ’ εμένα ότι θα μπει μια παύλα, θα γίνει μια παύση, δεν θα γίνονταν τέτοια περιστατικά. Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ο καθένας το βιολί του. Αυτό που πέρασε η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ό,τι χειρότερο.

Έχω μπει στη θέση της. Ξέρω πώς είναι, δεν υπάρχουν διακρίσεις στα φύλα, άνδρας ή γυναίκα, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν κάποιος άνθρωπος κρατά ένα ευαίσθητο περιεχόμενο που σ’ αυτό το βίντεο είναι κάποιος άλλος άνθρωπος. Πώς γίνεται να σκέφτονται ώστε να εκθέσουν κάποιον, με ποιο κίνητρο! Αυτοί οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό… πώς να τος χαρακτηρίσεις! Είμαι στη Γερμανία, αλλά αναγνωρίσιμος είσαι παντού, είμαι στη Γερμανία, εδώ υπάρχουν πολλοί Έλληνες, βγαίνεις στη Γερμανία, σε γνωρίζουν. Είναι κακό που έχει μείνει αυτό το στίγμα μέχρι στιγμής, αλλά παρ’ όλα αυτά η ζωή πάει μπροστά.

Lamanif

Διευκρινίζοντας την αναφορά του στο στίγμα είπε: “Όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι που ξεχνιέται καλώς ή κακώς. Συζητιέται, υπάρχουν βίντεο, άρθρα, χίλια δυο, που μένουν για μια ζωή, τώρα είναι αναλόγως πώς τα άτομα που βιώνουν αυτό το πράγμα μπορούν να το διαχειριστούν γιατί είναι ξεκάθαρα το ψυχολογικό κομμάτι, πώς θα το πάρεις, πώς θα αντιδράσεις, πέφτεις,  πώς θα ξανασηκωθείς, όχι τα ίδια λάθη…”

Και πρόσθεσε: “Είναι όλα τα συναισθήματα, της ντροπής, της απογοήτευσης, όλα μαζί και ακόμη περισσότερα, εγώ δεν μπόρεσα να τα διαχειριστώ εκείνη τη στιγμή, το σωστό σε κάθε περίπτωση όταν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, πριν γίνει το κακό, όταν έχουμε την υποψία για κάτι τέτοιο, πάμε και μιλάμε σε έναν γιατρό που εμπιστευόμαστε, στην οικογένειά μας, ώστε να λυθεί, όσο ντροπιαστικό κι αν είναι αυτό που έχουμε κάνει, εγώ ξέρω ότι πάντα υπάρχει λύση” τόνισε.

Όσο για  το μήνυμά του μετά τη δική του περιπέτεια: “Δεν εμπιστευόμαστε εύκολα  είτε έχουμε έναν σύντροφο είτε οτιδήποτε το να εκθέσουμε το σώμα μας σε προσωπικές στιγμές και να τα έχει ένας άλλος στο κινητό, δεν πάμε και το κάνουμε”

Ο Λάμπρος Μανιφάβας είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές του στιγμές, και εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου. Έπειτα από μία τετραήμερη εναγώνια αναζήτησή του και την κινητοποίηση των Αρχών, ο 24χρονος βρέθηκε σώος αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σε εξωτερικό χώρο δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη. Μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύθηκε. Έπειτα από πέντε ημέρες εξετάσεων και ψυχιατρικής εκτίμησης από τους ειδικούς, κρίθηκε ότι ο 24χρονος μπορεί να επιστρέψει στην οικογένειά του, ενώ ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Ο ράπερ μετά την εξαφάνισή του και την καταγγελία του για εκβιασμό με ροζ βίντεο, έφυγε για την Γερμανία όπου ζει ο πατέρας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ